emreeeee cuma gününe girdik hadii senin vaktin dolduu gitt bakalımmEkli dosyayı görüntüle 38179
bunu kösem sultan dizisine alalım @Forumdash
@Çiğdem- de ayıla bayıla izler o zaman @Harunnn60
emreeeee cuma gününe girdik hadii senin vaktin dolduu gitt bakalımmEkli dosyayı görüntüle 38179
gidiyom pis pasaklı kız .ssemreeeee cuma gününe girdik hadii senin vaktin dolduu gitt bakalımm![]()
Kim o ?Ekli dosyayı görüntüle 38179
hahahah tmm tmm acıdım yarın olana kadar kalabilirsingidiyom pis pasaklı kız .ss
glee den işte samKim o ?
40 geçe çıkıcam .sshahahah tmm tmm acıdım yarın olana kadar kalabilirsin![]()
Yarın başladığına emin değilim ama akşamları yayınlanacakmış, gündüzleri değil. HT'de gördüm bugün.bayram ziyaretinde olmazsam bakılır![]()
my ye gündüz yakışmaz bence sıcakta zaten izlenmezYarın başladığına emin değilim ama akşamları yayınlanacakmış, gündüzleri değil. HT'de gördüm bugün.![]()
Aynen bunu kışın haber öncesi yayınlasalar çok daha iyi olurdu.my ye gündüz yakışmaz bence sıcakta zaten izlenmez![]()
sıradan diziler biterDizi bitti yorum konusu ne yav![]()
sorma ya, çok eğlenerek çekmişler.ss o en son mahidevranla falan vedalaşıp acıklı acıklı gittiği sahne sonrası dans etmeye başlıyor mehmet
Tudors izlemeyen kadınJenn @LoveSTheWeapon_ Jul 23
I just noticed Hareem Al Sultan is just like Game of thrones just a lot longer.
ne güzel demiş ablam ya da abim@sürgünüm @Forumdash @yatutarsa @destere @Çiğdem-
tudors basit bir diziydi zaten 39 bölüm henry nin 6 eşiTudors izlemeyen kadın![]()
Boleyn'li bölümler yeterditudors basit bir diziydi zaten 39 bölüm henry nin 6 eşi![]()