Muhteşem Yüzyıl - Genel Yorum Konusu

Boleyn'li bölümler yeterdi :T: Kıza tweet at dünyadan azcık haberi olsun:F Valla küt diye gider Boleyn'i izlemeden:F
biliyordur herhalde tudorsu ama tudorsla karşılaştırılmak my için hakaret olur 1.sezondan sonra tudorsu solladı gitti my :A

biliyordur herhalde tudorsu ama tudorsla karşılaştırılmak my için hakaret olur 1.sezondan sonra tudorsu solladı gitti my :A
Ben bilmem MY'yi herkes ne izlediyse ona benzetiyor :F

Mesela o tweeti atan cahil arkadaşimiz GoT'a benzetmiş. Oysa GoT 2011 Nisan'da başlamiş MY ise 2011 Ocak 5'te :X

Ben bilmem MY'yi herkes ne izlediyse ona benzetiyor :F

Mesela o tweeti atan cahil arkadaşimiz GoT'a benzetmiş. Oysa GoT 2011 Nisan'da başlamiş MY ise 2011 Ocak 5'te :X
başlangıç tarihi ile alkası ne şimdi :F

ayrıca ilk sezonu izleyenler tudorsa benzetir 3.-4.sezonu izleyen got a:A

Mundofox'ta 3ve4.sezona atlamişlar :F:F Onlarda şuan ilk sezon yayınşanmıyor mu??? Git uykun gelmiş senin:F
mundo foxa ne ara girdin :F yazan arkadaş abd li mi (b)

neyse tudors da got da ortalamanın üstü diziler biri en zirvede diğeri en ortanın üstü ama olsun my için benzetilmek güzel bir olay:A

mundo foxa ne ara girdin :F yazan arkadaş abd li mi (b)

neyse tudors da got da ortalamanın üstü diziler biri en zirvede diğeri en ortanın üstü ama olsun my için benzetilmek güzel bir olay:A
İngilizce konuşulunca ordan bi vatandaş yazmiş sanıyordum :F
GoT ortalama dedin yaa :F:F:F:F En iyi dizi dediğin dizi hangisi??

İngilizce konuşulunca ordan bi vatandaş yazmiş sanıyordum :F
GoT ortalama dedin yaa :F:F:F:F En iyi dizi dediğin dizi hangisi??
tudors da got da ortalama üstü dedim biri zirvede biri ortalama üstünde azıcık dmeişim sene hangisine zirve hangisine ortlama üstü demiş olabilirim:F

ayrıca my sıradan dizi mi ki arapça vb. tweetler olsun hep 300 milyon izleyicisi olan bir dünya dizisi bu :A

tudors da got da ortalama üstü dedim biri zirvede biri ortalama üstünde azıcık dmeişim sene hangisine zirve hangisine ortlama üstü demiş olabilirim:F

ayrıca my sıradan dizi mi ki arapça vb. tweetler olsun hep 300 milyon izleyicisi olan bir dünya dizisi bu :A
Üst seviye dizini soruyorum işte ortalaması filan olmayacak. Zİrve dediğinde aha diyeceğin dizi hangisi?

10534072_605970316185732_5885657585649469048_n.png

sizi kandırmışlar bakın ölürkene ne ka mutlu :A @Bully @mrt-06 @yatutarsa

@HachiKo @destere @Çiğdem-
diziden sonunda kurutlmanın bir sevincini yaşıyor bence adamcağız :kiki::kiki:

Son düzenleme: