aaa resmen DESTERE gidince böyle olmuştu @Çiğdem- cadolozu da![]()
![]()
bu abla da muhteşem yüzyıl bitince böyle olmuş
![]()
@Forumdash @yatutarsa @cookies @Dosi @vadikızı @mrt-06 @MasacRE- @kerem
aaa resmen DESTERE gidince böyle olmuştu @Çiğdem- cadolozu da![]()
![]()
bu abla da muhteşem yüzyıl bitince böyle olmuş
![]()
@Forumdash @yatutarsa @cookies @Dosi @vadikızı @mrt-06 @MasacRE- @kerem
Biraz geç olmadı mı panpa?![]()
aslında açılmayacaktı konu ama isviçreli kötü moderatör my geyiklerinin önünew geçince ozana tekrar söyledimhem dizi varken her bölüm için yorum konusu açıliyidi
Süpermiş.Emre buradan coşacak yine.![]()
aaa bizim toplum bu tarz şeylere alışık değil bully başka yerde ye
Ekli dosyayı görüntüle 37060parfümümüz arabikler 129 dolardan alıyorlar@Çiğdem- @Almila siz de alın hürrem gibi kokun
![]()
Ben de hep bu konuyu arıyordum.
İyi olmuş geç olsa da, mesajlarım çöp olarak görülüp silinmeyecek burada en azından.![]()
Ben dizinin yapımcısı falan olsam fena takıntı yapardım. 139. bölüm ne la?140'a tamamlardım..
![]()
devletin bekası için şey etti adam.ss
parlak görmüüş @Çiğdem- bakışları
parlak oğlanları kız yapmışlar kesin @destere nin işi@mrt-06 @Almila @Forumdash @sokak sanati
hahahaha o gelinlikli olan ne öyle yaaasabah sabah kırıze girdim yine
![]()
aman allah korusun hürrem gibi kokarsam kendimi yakarım vlla
ohaaaa koca sultan gelinlikmi giymiş ne güzel final o öyle bende izleyecem
aaa 4 gözle bu dizinin bitmesini matbanın kapanmasını bekliyorduk
yine kurtuluş yok senden anlaşılan hemen zemin ahzırlamışsın kendine![]()
@xemrexxx hesap açmış Youtube'de cevap veriyor herkese.@yatutarsa @Bully
world best music
19 saat önce
Nasil bi fragman bu böyle ! Hiç yakismadi böyle bir diziye böyle final !
Yanıtla
·
![]()
![]()
yec x
12 saat önce
çünkü sinema filmi cekiliyor
Nurbanu melunu.Küçücük çocuğa ne yapıyor Pis köle.😡
2014 ten Nostaljibnm matbaam kapanmaz çiko oh olsun sana![]()
Sohbet hiç değişmiyor yalnız.
En son resim var mesajında ama gözükmüyor keremin kalbine insin dedikten sonraNe gözükmüyor ayoll![]()
![]()
![]()
koptummm
Sohbet hiç değişmiyor yalnız.![]()
aşk dediğin böyle olur başladığı gibi biter bir de çiğdem- destere ; kerem harun (dış kulvardan @serhatt ) aşklarına bakın ne k paçoz ne ka pespaye .ssResmi göster bari.![]()
Hay ben bunların aşkına tüküreyimaşk dediğin böyle olur başladığı gibi biter bir de çiğdem- destere ; kerem harun (dış kulvardan @serhatt ) aşklarına bakın ne k paçoz ne ka pespaye .ss![]()
@Yiğitt @cookies @vadikızı @xBUGRAx @DarkLegenD @MasacRE- @Yiğitt @Aserat @denizz19 @gözlemci @MayısKralı @Billy Kane @sokak sanati @Dosi @dreamy @Ahmed @yatutarsa
oka basıyorsunuz (tabi bunu bilmeniz lazım çiğdem gibi safoz değilseniz)
Moruk Hürrem daha iyiydi evetaşk dediğin böyle olur başladığı gibi biter bir de çiğdem- destere ; kerem harun (dış kulvardan @serhatt ) aşklarına bakın ne k paçoz ne ka pespaye .ss![]()
@Yiğitt @cookies @vadikızı @xBUGRAx @DarkLegenD @MasacRE- @Yiğitt @Aserat @denizz19 @gözlemci @MayısKralı @Billy Kane @sokak sanati @Dosi @dreamy @Ahmed @yatutarsa
oka basıyorsunuz (tabi bunu bilmeniz lazım çiğdem gibi safoz değilseniz)
Sohbet hiç değişmiyor yalnız.![]()
Resmi göster bari.![]()
kız bugün öğrendim bu kemalin kırgını da muhteşem yüzyılda oynamış ayyyy resmen skandal dizinin bölümünü kapatalım bence artık bu utançla yaşanmazHay ben bunların aşkına tüküreyimbenim aşkıma kurban olsunlar
![]()
kız bugün öğrendim bu kemalin kırgını da muhteşem yüzyılda oynamış ayyyy resmen skandal dizinin bölümünü kapatalım bence artık bu utançla yaşanmaz@Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @destere @cookies @Dosi @vadikızı @destere @ozmoturk @Billy Kane @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @MasacRE-
Ekli dosyayı görüntüle 62679
cariyeymiş teyzeciğim @S.G.A.T. ın da dediği gibi dizide kadın bolluğu vardı dikkat etmemişim😱Anacımm hangi bölümünde oynamış yaaa
cariyeymiş teyzeciğim @S.G.A.T. ın da dediği gibi dizide kadın bolluğu vardı dikkat etmemişim![]()
Tam sultanlık dizi var, yakışırmışkız bugün öğrendim bu kemalin kırgını da muhteşem yüzyılda oynamış ayyyy resmen skandal dizinin bölümünü kapatalım bence artık bu utançla yaşanmaz@Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @destere @cookies @Dosi @vadikızı @destere @ozmoturk @Billy Kane @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @MasacRE-
Ekli dosyayı görüntüle 62679