aaa resmen DESTERE gidince böyle olmuştu @Çiğdem- cadolozu da bu abla da muhteşem yüzyıl bitince böyle olmuş @Forumdash @yatutarsa @cookies @Dosi @vadikızı @mrt-06 @MasacRE- @kerem
koptummm
aaa resmen DESTERE gidince böyle olmuştu @Çiğdem- cadolozu da bu abla da muhteşem yüzyıl bitince böyle olmuş @Forumdash @yatutarsa @cookies @Dosi @vadikızı @mrt-06 @MasacRE- @kerem
Biraz geç olmadı mı panpa?
aslında açılmayacaktı konu ama isviçreli kötü moderatör my geyiklerinin önünew geçince ozana tekrar söyledim hem dizi varken her bölüm için yorum konusu açıliyidi
Süpermiş.Emre buradan coşacak yine.
aaa bizim toplum bu tarz şeylere alışık değil bully başka yerde ye
Ekli dosyayı görüntüle 37060parfümümüz arabikler 129 dolardan alıyorlar @Çiğdem- @Almila siz de alın hürrem gibi kokun
Ben de hep bu konuyu arıyordum.
İyi olmuş geç olsa da, mesajlarım çöp olarak görülüp silinmeyecek burada en azından.
Ben dizinin yapımcısı falan olsam fena takıntı yapardım. 139. bölüm ne la? 140'a tamamlardım..
devletin bekası için şey etti adam.ss
parlak görmüüş @Çiğdem- bakışları
parlak oğlanları kız yapmışlar kesin @destere nin işi @mrt-06 @Almila @Forumdash @sokak sanati
hahahaha o gelinlikli olan ne öyle yaaa sabah sabah kırıze girdim yine
aman allah korusun hürrem gibi kokarsam kendimi yakarım vlla
ohaaaa koca sultan gelinlikmi giymiş ne güzel final o öyle bende izleyecem
aaa 4 gözle bu dizinin bitmesini matbanın kapanmasını bekliyorduk
yine kurtuluş yok senden anlaşılan hemen zemin ahzırlamışsın kendine
@xemrexxx hesap açmış Youtube'de cevap veriyor herkese. @yatutarsa @Bully
world best music
19 saat önce
Nasil bi fragman bu böyle ! Hiç yakismadi böyle bir diziye böyle final !
Yanıtla
·
yec x
12 saat önce
çünkü sinema filmi cekiliyor
Nurbanu melunu.Küçücük çocuğa ne yapıyor Pis köle.😡
2014 ten Nostalji @sokak sanati @mrt-06 @xemrexxxbnm matbaam kapanmaz çiko oh olsun sana
Sohbet hiç değişmiyor yalnız.
En son resim var mesajında ama gözükmüyor keremin kalbine insin dedikten sonraNe gözükmüyor ayoll
koptummm
aşk dediğin böyle olur başladığı gibi biter bir de çiğdem- destere ; kerem harun (dış kulvardan @serhatt ) aşklarına bakın ne k paçoz ne ka pespaye .ss @Yiğitt @cookies @vadikızı @xBUGRAx @DarkLegenD @MasacRE- @Yiğitt @Aserat @denizz19 @gözlemci @MayısKralı @Billy Kane @sokak sanati @Dosi @dreamy @Ahmed @yatutarsaResmi göster bari.
Hay ben bunların aşkına tüküreyim benim aşkıma kurban olsunlaraşk dediğin böyle olur başladığı gibi biter bir de çiğdem- destere ; kerem harun (dış kulvardan @serhatt ) aşklarına bakın ne k paçoz ne ka pespaye .ss @Yiğitt @cookies @vadikızı @xBUGRAx @DarkLegenD @MasacRE- @Yiğitt @Aserat @denizz19 @gözlemci @MayısKralı @Billy Kane @sokak sanati @Dosi @dreamy @Ahmed @yatutarsa
oka basıyorsunuz (tabi bunu bilmeniz lazım çiğdem gibi safoz değilseniz)
Moruk Hürrem daha iyiydi evetaşk dediğin böyle olur başladığı gibi biter bir de çiğdem- destere ; kerem harun (dış kulvardan @serhatt ) aşklarına bakın ne k paçoz ne ka pespaye .ss @Yiğitt @cookies @vadikızı @xBUGRAx @DarkLegenD @MasacRE- @Yiğitt @Aserat @denizz19 @gözlemci @MayısKralı @Billy Kane @sokak sanati @Dosi @dreamy @Ahmed @yatutarsa
oka basıyorsunuz (tabi bunu bilmeniz lazım çiğdem gibi safoz değilseniz)
Resmi göster bari.
kız bugün öğrendim bu kemalin kırgını da muhteşem yüzyılda oynamış ayyyy resmen skandal dizinin bölümünü kapatalım bence artık bu utançla yaşanmaz @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @destere @cookies @Dosi @vadikızı @destere @ozmoturk @Billy Kane @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @MasacRE-Hay ben bunların aşkına tüküreyim benim aşkıma kurban olsunlar
kız bugün öğrendim bu kemalin kırgını da muhteşem yüzyılda oynamış ayyyy resmen skandal dizinin bölümünü kapatalım bence artık bu utançla yaşanmaz @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @destere @cookies @Dosi @vadikızı @destere @ozmoturk @Billy Kane @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @MasacRE-
Ekli dosyayı görüntüle 62679
cariyeymiş teyzeciğim @S.G.A.T. ın da dediği gibi dizide kadın bolluğu vardı dikkat etmemişim😱Anacımm hangi bölümünde oynamış yaaa
cariyeymiş teyzeciğim @S.G.A.T. ın da dediği gibi dizide kadın bolluğu vardı dikkat etmemişim
Tam sultanlık dizi var, yakışırmışkız bugün öğrendim bu kemalin kırgını da muhteşem yüzyılda oynamış ayyyy resmen skandal dizinin bölümünü kapatalım bence artık bu utançla yaşanmaz @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @destere @cookies @Dosi @vadikızı @destere @ozmoturk @Billy Kane @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @MasacRE-
Ekli dosyayı görüntüle 62679