Muhteşem Yüzyıl Genel Yorum Konusu

Biraz geç olmadı mı panpa? :A

aslında açılmayacaktı konu ama isviçreli kötü moderatör my geyiklerinin önünew geçince ozana tekrar söyledim:A hem dizi varken her bölüm için yorum konusu açıliyidi

Süpermiş.Emre buradan coşacak yine.:F

aaa bizim toplum bu tarz şeylere alışık değil bully başka yerde ye :A

Ekli dosyayı görüntüle 37060parfümümüz arabikler 129 dolardan alıyorlar :A @Çiğdem- @Almila siz de alın hürrem gibi kokun:A

Ben de hep bu konuyu arıyordum.

İyi olmuş geç olsa da, mesajlarım çöp olarak görülüp silinmeyecek burada en azından. :)

Ben dizinin yapımcısı falan olsam fena takıntı yapardım. 139. bölüm ne la? :F 140'a tamamlardım.. :T:

devletin bekası için şey etti adam.ss

parlak görmüüş @Çiğdem- bakışları :F

parlak oğlanları kız yapmışlar kesin @destere nin işi :F @mrt-06 @Almila @Forumdash @sokak sanati

hahahaha o gelinlikli olan ne öyle yaaa :F:F sabah sabah kırıze girdim yine
:F

aman allah korusun hürrem gibi kokarsam kendimi yakarım vlla :F

ohaaaa koca sultan gelinlikmi giymiş ne güzel final o öyle bende izleyecem :kiki::kiki:

aaa 4 gözle bu dizinin bitmesini matbanın kapanmasını bekliyorduk :T
yine kurtuluş yok senden anlaşılan hemen zemin ahzırlamışsın kendine :F

@xemrexxx hesap açmış Youtube'de cevap veriyor herkese. :kiki: @yatutarsa @Bully

world best music

19 saat önce

Nasil bi fragman bu böyle ! Hiç yakismadi böyle bir diziye böyle final !
Yanıtla
·
cleardot.gif

cleardot.gif

yec x

12 saat önce

çünkü sinema filmi cekiliyor

Nurbanu melunu.:T:Küçücük çocuğa ne yapıyor Pis köle.😡

bnm matbaam kapanmaz çiko oh olsun sana :A
2014 ten Nostalji :( :( :( @sokak sanati @mrt-06 @xemrexxx

Sohbet hiç değişmiyor yalnız. :A

Resmi göster bari. :bağır:
aşk dediğin böyle olur başladığı gibi biter bir de çiğdem- destere ; kerem harun (dış kulvardan @serhatt ) aşklarına bakın ne k paçoz ne ka pespaye .ss :A :A @Yiğitt @cookies @vadikızı @xBUGRAx @DarkLegenD @MasacRE- @Yiğitt @Aserat @denizz19 @gözlemci @MayısKralı @Billy Kane @sokak sanati @Dosi @dreamy @Ahmed @yatutarsa

oka basıyorsunuz (tabi bunu bilmeniz lazım çiğdem gibi safoz değilseniz:A)

aşk dediğin böyle olur başladığı gibi biter bir de çiğdem- destere ; kerem harun (dış kulvardan @serhatt ) aşklarına bakın ne k paçoz ne ka pespaye .ss :A :A @Yiğitt @cookies @vadikızı @xBUGRAx @DarkLegenD @MasacRE- @Yiğitt @Aserat @denizz19 @gözlemci @MayısKralı @Billy Kane @sokak sanati @Dosi @dreamy @Ahmed @yatutarsa

Hay ben bunların aşkına tüküreyim :A benim aşkıma kurban olsunlar :A

tukurmek_75849.jpg

Moruk Hürrem daha iyiydi evet :A :A :A

Sohbet hiç değişmiyor yalnız. :A

Resmi göster bari. :bağır:

Hay ben bunların aşkına tüküreyim :A benim aşkıma kurban olsunlar :A

tukurmek_75849.jpg
kız bugün öğrendim bu kemalin kırgını da muhteşem yüzyılda oynamış ayyyy resmen skandal dizinin bölümünü kapatalım bence artık bu utançla yaşanmaz:( @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @destere @cookies @Dosi @vadikızı @destere @ozmoturk @Billy Kane @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @MasacRE-
upload_2018-10-25_22-4-7.jpeg