انکل گوگل کا شکریہAee zaar how sweet speaking urdu [emoji106] [emoji106] [emoji106] i like it @destere [emoji1] .... [emoji257] for u [emoji106] impressive dae kana destere @Dr.Shehla
انکل گوگل کا شکریہAee zaar how sweet speaking urdu [emoji106] [emoji106] [emoji106] i like it @destere [emoji1] .... [emoji257] for u [emoji106] impressive dae kana destere @Dr.Shehla
انکل گوگل کا شکریہ)
wah wah g khair sha .... @destere well done [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106]Hahahahah really thakns to uncle google [emoji1] [emoji23] [emoji23] u make me laugh [emoji1]
Thanks to uncle google that it translates different languages @Dr.Shehla gora kana khalk takra shu zama wajy [emoji1]
os kho order kom pa ta pa college k [emoji48] [emoji48] [emoji48] [emoji48] [emoji48]Turkish shawarma available at warsak road peshawar near to MCBank [emoji12] now don't expect me that i'll deliver it for u as a treat [emoji23]
ma drta wail kana pa forum k de mroma [emoji48] [emoji48] [emoji48] [emoji48] [emoji48]Hahahah yaar ASTAGHFIRUL'LAH ta khu Çiğdem, destere and emre na hm no.yusalu even harunn and cookies na hm... toba da yaar [emoji35] [emoji12]
hahahahahahaha .... thats coooollllll [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106]تم کیا سوچتے ہو ؟ مجھے
کچھ نہیں معلوم نہیں ہے
![]()
thats soo cute someone from turkey writing in urdu ..... thats wonderful ... really appreciate that [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106]
aaaa koyun gibi dolanma sende buralarda kurt gibi kapmıslar burayı yabancılar ayoll daha burada seni görmeyecem ona göreiki kızda beni beğenmiş @Çiğdem- aralarında rekabet halindeler? o diyor ben kapayım o diyor ben kapayımbence bunlara bırakma beni, sen kap
)
aaaa koyun gibi dolanma sende buralarda kurt gibi kapmıslar burayı yabancılar ayoll daha burada seni görmeyecem ona göre![]()
iki kızda beni beğenmiş @Çiğdem- aralarında rekabet halindeler? o diyor ben kapayım o diyor ben kapayımbence bunlara bırakma beni, sen kap
)
ayol utanmasan pakistana yerleşicen hala kıvırıyonaaaa koyun gibi dolanma sende buralarda kurt gibi kapmıslar burayı yabancılar ayoll daha burada seni görmeyecem ona göre![]()
ayol utanmasan pakistana yerleşicen hala kıvırıyon![]()
os kho order kom pa ta pa college k [emoji48] [emoji48] [emoji48] [emoji48] [emoji48]
hahahahahahaha .... thats coooollllll [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106]
thats soo cute someone from turkey writing in urdu ..... thats wonderful ... really appreciate that [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106]
iki kızda beni beğenmiş @Çiğdem- aralarında rekabet halindeler? o diyor ben kapayım o diyor ben kapayımbence bunlara bırakma beni, sen kap
)
zaten sen gelene kadar konuya girmedim bileşimdi senden güç alıp konuya daldım tek başıma böyle tehlikeli ve tenha yerlere gelirmiyim
)
pakistana yerleşmekte sorun yok benim açımdan rahat yerleşirimama bizden daha iyi durumda değillerki oralarda batık durumda? keşke izlandalı ingiliz bişey çağırsaydın foruma
)) bari çabamızın karşılığını alırdık
![]()
@Dr.Shehla... a shelagy balagy [emoji48] da de translation zaan ta must uka kha kana please khor me na e [emoji12] matha de reply na dasy kha shn feelings raghlal nu da dae da khushalay alamat yeni sign [emoji126] [emoji1] [emoji23]
@destere as far as i am knowing from your reply it's like u are talking about settling in pak alone [emoji12] i would say don't come alone, come with your love Çiğdem [emoji13]... warm welcome destere [emoji4] shehla pesh e khidmat hai guldasta [emoji253] [emoji12]