Muhteşem Yüzyıl - Genel Yorum Konusu

zalimay na khkari rata charta likaly de [emoji14] [emoji14] [emoji14]

Yaar Dr.Shehla be serious don't irritate me [emoji35] kha kana.... randy e? [emoji12] urdu wail na drzi doctara shuway khu alif, bey, pae, tah dae hyra ka. Ka na v ma sry classes shuru ka [emoji1] white paint na urdu k sa likali shavi ugora kana turkish shawarma likaly shaway. Churail la khu bilbatori hahaha[emoji23] [emoji23]

@Dr.Shehla Udae i am sad plus very angry at you [emoji35] you didn't wish me my birthday even not in the hospital [emoji45] [emoji22] [emoji35] hate u [emoji49]

Son düzenleme:
Not accepting your sorry [emoji45] ka fauj hm rawaly nu bs bia hm na pukhla k gm [emoji45]
da ogora os .... zalimay dora nakhray um ma kawa kana os .... da doray ghusay de khawand la sambalay sata [emoji14] [emoji14] [emoji14] [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12]

Yaar Dr.Shehla be serious don't irritate me [emoji35] kha kana.... randy e? [emoji12] urdu wail na drzi doctara shuway khu alif, bey, pae, tah dae hyra ka. Ka na v ma sry classes shuru ka [emoji1] white paint na urdu k sa likali shavi ugora kana turkish shawarma likaly shaway. Churail la khu bilbatori hahaha[emoji23] [emoji23]
zalimay i am asking da shawarma wala zaye charta de [emoji35] [emoji35] [emoji35] [emoji35] [emoji35]

@destere Urduca olarak yazacaktın. :D
hem urduca yazmışım hemde onların alfabesiyle yazmışım daha ne istiyorlar :) urducanın dibine vurduk :) biz @xemrexxx gibi ingilizceyi bile çözemeyen insanlar değiliz:)) hangi dil olursa olsun sorun değil hallederiz bir şekilde yeterki karşıdaki kız olsun anında her lisanda dile geliyorum :))