Hahahah you know well i love chillies [emoji23] [emoji23]na na da ilzaam taeashi na da .... sach bolo tou sab ko mirchi lagti hai 😉
yine benim hakkımda konuşuyor pakistanlı hogatha larALLAH ALLAH tobah ASTAGHFI'RULLAH. Have you taken classes with @ destere [emoji14] [emoji23]
dil çıkarılan değil resmen yumruk yapmış bir el ve yumruğun ortasında bir parnak görünüyor yani sana küfretmişlerhangisini dil çıkarılan işaretse @Çiğdem- gibi ahlaksız teklifte de bulunmuş olabilir
sana etmişlerdir onudil çıkarılan değil resmen yumruk yapmış bir el ve yumruğun ortasında bir parnak görünüyor yani sana küfretmişler
övgü yok mutsuzum diyoryes yes i love you sabahat) @Çiğdem- very uglyyou are very beautiful)
demekki kız bana tecavüz etmeyi düşünüyor)
onun ne anlatmak istediği pek önemli değil bizim ne anlamak istediğimiz önemliövgü yok mutsuzum diyor
biraz kaanca olmuşonu ne anlatmak istediği pek önemli değil bizim ne anlamak istediğimiz önemlio ne derse desin ben bildiğim gibi cevaplıyorum zaten anlaşıyoruz bir şekilde
too many chillies are bad for health damay 😉Hahahah you know well i love chillies [emoji23] [emoji23]
Sa ba wayu nu [emoji23] za bs ta kanzal mara e hahahatoo many chillies are bad for health damay 😉
zalimay yo kho dai da jaba roka aha bekhi pa na poegam[emoji14]Sa ba wayu nu [emoji23] za bs ta kanzal mara e hahaha
speak in english please ...onun ne anlatmak istediği pek önemli değil bizim ne anlamak istediğimiz önemlio ne derse desin ben bildiğim gibi cevaplıyorum zaten anlaşıyoruz bir şekilde
Hahah ta ba wae ka ma pa k dasy degree aghsty[emoji23] i know yaar it's too difficult to understand [emoji45]zalimay yo kho dai da jaba roka aha bekhi pa na poegam[emoji14]
speak in english pleasezalimay yo kho dai da jaba roka aha bekhi pa na poegam[emoji14]
sanki anlıcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?