Ben zina yapmam.
Hürrem im net bizdendir şu gözlere baksana sen devamını diycem onay bekliyorum.
sultanım hala aynıBen zina yapmam.
Napiiiiimm.
Beni çatlatabilecek kimse yok şu hayatta.
Videonun başındaki sesi aynı Hürrem Sultan'ı canlandırırkenki sesi gerçekten. Tüyler diken diken 🥰
Hürrem im net bizdendir şu gözlere baksana sen devamı diycem onay bekliyorum.![]()
Beni çatlatabilecek kimse yok şu hayatta.![]()
sultanım çok iyi at binerdiVideonun başındaki sesi aynı Hürrem Sultan'ı canlandırırkenki sesi gerçekten. Tüyler diken diken 🥰
@xdragxx şikayet et şunu.sultanım çok iyi at binerdirahmetsiz @destere seyis rolü için diziye başvurunca diğer rahmetsiz @Çiğdem kafasında vazo kırmıştı kıskançlıktan
@Yakamoz-Asi @Bully @The_Erinch @ozmoturk @Angelica @HollyDemon ☾☆ @Zeyno @Emre Ozansoy @mrt-06 @cookies
Yalanla başladığı işi bırakmak zorunda kalması.sultanım çok iyi at binerdirahmetsiz @destere seyis rolü için diziye başvurunca diğer rahmetsiz @Çiğdem kafasında vazo kırmıştı kıskançlıktan
@Yakamoz-Asi @Bully @The_Erinch @ozmoturk @Angelica @HollyDemon ☾☆ @Zeyno @Emre Ozansoy @mrt-06 @cookies
O iş sayesinde 15 yıldır zenginYalanla başladığı işi bırakmak zorunda kalması.Karmaaaaaaa.
![]()
Hakkını yediği insanlardan aldığı günahlar sayesinde çok zengin evet.O iş sayesinde 15 yıldır zengin![]()
KudurHakkını yediği insanlardan aldığı günahlar sayesinde çok zengin evet.![]()
Senin parlaklardaki max zeka
Bu daha çok senin max zeka gibi ama sen bilirsin.