ne yalan söyliyim.... şu kudrete bakın. Onların cinsel hayatını çok merak ediyorum 🔥 pic.twitter.com/61s6ahyU1f
— bingchandi (@bchanbuny) April 21, 2025
Ben zina yapmam.@serhatt ınkinden iyidir
ne yalan söyliyim.... şu kudrete bakın. Onların cinsel hayatını çok merak ediyorum 🔥 pic.twitter.com/61s6ahyU1f
— bingchandi (@bchanbuny) April 21, 2025
Oy vermeye gitmem. Bizim görmek istediğimiz pusula budur https://t.co/8r62bUYJ8j pic.twitter.com/kwOrxKDFMm
— admihan serengil (@asaks0basi) April 21, 2025
Böyle bir profil fotosu gördüm aklıma takıldı bence Hürrem Fenerbahçeyi tutmaz ya net Galatasaraylıdır pic.twitter.com/lLCop6ksU5
— sanakekyaptım (@Sanakekyap) April 26, 2025
Hürrem im net bizdendir şu gözlere baksana sen devamını diycem onay bekliyorum.Sence hangisi olurdu melun @12.Adam
Böyle bir profil fotosu gördüm aklıma takıldı bence Hürrem Fenerbahçeyi tutmaz ya net Galatasaraylıdır pic.twitter.com/lLCop6ksU5
— sanakekyaptım (@Sanakekyap) April 26, 2025
sultanım hala aynıBen zina yapmam.
—✦༄İsᴍᴇᴛ X Hᴜ̈ʀʀᴇᴍ༄✦—
— ꧁ TuttePazzePerVahide ꧂ ✌🏽🍷 (@vahidep_italy) April 28, 2025
⋆。˚ ☁︎ ˚。⋆。˚☽˚。⋆ ⋆。˚ ☽ ˚。⋆。˚☁︎˚。⋆#ŞakirPaşaAilesi #VahidePerçin #MuhteşemYüzyıl pic.twitter.com/XWHV7ceSFU
Napiiiiimm.
Beni çatlatabilecek kimse yok şu hayatta.
Videonun başındaki sesi aynı Hürrem Sultan'ı canlandırırkenki sesi gerçekten. Tüyler diken diken 🥰sultanım hala aynı
—✦༄İsᴍᴇᴛ X Hᴜ̈ʀʀᴇᴍ༄✦—
— ꧁ TuttePazzePerVahide ꧂ ✌🏽🍷 (@vahidep_italy) April 28, 2025
⋆。˚ ☁︎ ˚。⋆。˚☽˚。⋆ ⋆。˚ ☽ ˚。⋆。˚☁︎˚。⋆#ŞakirPaşaAilesi #VahidePerçin #MuhteşemYüzyıl pic.twitter.com/XWHV7ceSFU
Hürrem im net bizdendir şu gözlere baksana sen devamı diycem onay bekliyorum.![]()
Beni çatlatabilecek kimse yok şu hayatta.![]()
sultanım çok iyi at binerdiVideonun başındaki sesi aynı Hürrem Sultan'ı canlandırırkenki sesi gerçekten. Tüyler diken diken 🥰
@xdragxx şikayet et şunu.sultanım çok iyi at binerdirahmetsiz @destere seyis rolü için diziye başvurunca diğer rahmetsiz @Çiğdem kafasında vazo kırmıştı kıskançlıktan
@Yakamoz-Asi @Bully @The_Erinch @ozmoturk @Angelica @HollyDemon ☾☆ @Zeyno @Emre Ozansoy @mrt-06 @cookies
Yalanla başladığı işi bırakmak zorunda kalması.sultanım çok iyi at binerdirahmetsiz @destere seyis rolü için diziye başvurunca diğer rahmetsiz @Çiğdem kafasında vazo kırmıştı kıskançlıktan
@Yakamoz-Asi @Bully @The_Erinch @ozmoturk @Angelica @HollyDemon ☾☆ @Zeyno @Emre Ozansoy @mrt-06 @cookies
O iş sayesinde 15 yıldır zenginYalanla başladığı işi bırakmak zorunda kalması.Karmaaaaaaa.
![]()
Hakkını yediği insanlardan aldığı günahlar sayesinde çok zengin evet.O iş sayesinde 15 yıldır zengin![]()
KudurHakkını yediği insanlardan aldığı günahlar sayesinde çok zengin evet.![]()
Senin parlaklardaki max zeka
Bu daha çok senin max zeka gibi ama sen bilirsin.