Hahahah you know well i love chillies [emoji23] [emoji23]na na da ilzaam taeashi na da .... sach bolo tou sab ko mirchi lagti hai 😉
yine benim hakkımda konuşuyor pakistanlı hogatha lar bu kızlar beni pakistan dağlarına kaldırmasınlar @Çiğdem- ? elden gidiyorum haberin olsunALLAH ALLAH tobah ASTAGHFI'RULLAH. Have you taken classes with @ destere [emoji14] [emoji23]
dil çıkarılan değil resmen yumruk yapmış bir el ve yumruğun ortasında bir parnak görünüyor yani sana küfretmişlerhangisini dil çıkarılan işaretse @Çiğdem- gibi ahlaksız teklifte de bulunmuş olabilir
sana etmişlerdir onudil çıkarılan değil resmen yumruk yapmış bir el ve yumruğun ortasında bir parnak görünüyor yani sana küfretmişler
övgü yok mutsuzum diyoryes yes i love you sabahat ) @Çiğdem- very ugly you are very beautiful )
demekki kız bana tecavüz etmeyi düşünüyor )
onun ne anlatmak istediği pek önemli değil bizim ne anlamak istediğimiz önemli o ne derse desin ben bildiğim gibi cevaplıyorum zaten anlaşıyoruz bir şekildeövgü yok mutsuzum diyor
biraz kaanca olmuşonu ne anlatmak istediği pek önemli değil bizim ne anlamak istediğimiz önemli o ne derse desin ben bildiğim gibi cevaplıyorum zaten anlaşıyoruz bir şekilde
too many chillies are bad for health damay 😉Hahahah you know well i love chillies [emoji23] [emoji23]
Sa ba wayu nu [emoji23] za bs ta kanzal mara e hahahatoo many chillies are bad for health damay 😉
zalimay yo kho dai da jaba roka aha bekhi pa na poegam[emoji14]Sa ba wayu nu [emoji23] za bs ta kanzal mara e hahaha
speak in english please ...onun ne anlatmak istediği pek önemli değil bizim ne anlamak istediğimiz önemli o ne derse desin ben bildiğim gibi cevaplıyorum zaten anlaşıyoruz bir şekilde
Hahah ta ba wae ka ma pa k dasy degree aghsty[emoji23] i know yaar it's too difficult to understand [emoji45]zalimay yo kho dai da jaba roka aha bekhi pa na poegam[emoji14]
speak in english please )zalimay yo kho dai da jaba roka aha bekhi pa na poegam[emoji14]
sanki anlıcan