Run diyecektin galiba. Runt başka bir anlam taşıyor.
Run diyecektin galiba. Runt başka bir anlam taşıyor.
yer cücesi olduğunu söylyorum sabahataNe diyon kuz zilli
Ben de senin kaknem oldugunu soylicemyer cücesi olduğunu söylyorum sabahata
run koşmak değilmi ayol runt olması lazım cücenin karşılığı sabahat anlarRun diyecektin galiba. Runt başka bir anlam taşıyor.
İngilizcen'de baya gelişmiş Çiğdem bakıyorumda. Giresunca,Türkçe,İngilizce valla bravo.run koşmak değilmi ayol runt olması lazım cücenin karşılığı sabahat anlar
aaa hep @xemrexxx bizim dedikodumuzu yapacak değilya ayoll tüm pakistan öürendi artık onun yer cücesi olduğunu hahahaİngilizcen'de baya gelişmiş Çiğdem bakıyorumda. Giresunca,Türkçe,İngilizce valla bravo.
Pis yolarim seni çarpik .ssaaa hep @xemrexxx bizim dedikodumuzu yapacak değilya ayoll tüm pakistan öürendi artık onun yer cücesi olduğunu hahaha
Hahahaha @Harunnn60 next for Çiğdem will be pashto and urdu [emoji14] [emoji2]İngilizcen'de baya gelişmiş Çiğdem bakıyorumda. Giresunca,Türkçe,İngilizce valla bravo.
ExactlyHahahaha @Harunnn60 next for Çiğdem will be pashto and urdu [emoji14] [emoji2]
yanlız görüyon mu çiğdem bu konuya zorla yazardı şimdi 2 pakistanlı kız yazıyor diye sabahtan beri bu konudan ayrılmıyor @destere @sokak sanati
Na gully za bilkul hd k em [emoji109] [emoji14]oh really???? ..... girl you are out of control 😉
na kana os che taa pradi sari okatal taa na hadoona ayr di os 😉[emoji14]Na gully za bilkul hd k em [emoji109] [emoji14]
pompyce daha çözülmedi kiHaha ben de deminden beri okumaya çalışıyorum öyle bir eklenti varsa süper olurdu.
Birde @pompy için de eklenti şart.
Da ALLAH khauf uka *** [emoji23] elzaam tarashi qaboola nada hahahana kana os che taa pradi sari okatal taa na hadoona ayr di os 😉[emoji14]
what are u talking about*? ÇDa ALLAH khauf uka *** [emoji23] elzaam tarashi qaboola nada hahaha
Bilmiyorum [emoji12] [emoji13] [emoji23]what are u talking about*? Ç
na na da ilzaam taeashi na da .... sach bolo tou sab ko mirchi lagti hai 😉Da ALLAH khauf uka *** [emoji23] elzaam tarashi qaboola nada hahaha
ay bizi kaale almıyorlar kaknemler @Çiğdem- gibi olasıcalar.ssBilmiyorum [emoji12] [emoji13] [emoji23]