daha kösem sultan dizisi var5 bin konu açtıktan sonra yorulmuştursun.
daha kösem sultan dizisi var5 bin konu açtıktan sonra yorulmuştursun.
Ahaha Çiğdem bu çiğdem kesinTheKod52 @_BayanBursin 18hView translation
Türk olarak Muhteşem Yüzyıl'dan başka dünyaca ünlü bir proje yapamamış olmanın burukluğunu yaşıyorum.
oh olsun bu ergene de@sürgünüm @yatutarsa @Forumdash @gözlemci
bu da @Çiğdem- galiba
süm @killerbiebah 21hView translation
fatmagül'de selim muhteşem yüzyıl'da da selim ve ikisinde de karakteri pisliğin teki... ama çok sevimli seviyorum
senin başka işin gücün yok bizimi takıp ediyorsun gıcıkkTheKod52 @_BayanBursin 18hView translation
Türk olarak Muhteşem Yüzyıl'dan başka dünyaca ünlü bir proje yapamamış olmanın burukluğunu yaşıyorum.
oh olsun bu ergene de@sürgünüm @yatutarsa @Forumdash @gözlemci
bu da @Çiğdem- galiba
süm @killerbiebah 21hView translation
fatmagül'de selim muhteşem yüzyıl'da da selim ve ikisinde de karakteri pisliğin teki... ama çok sevimli seviyorum
çok belli ediyon kendinisenin başka işin gücün yok bizimi takıp ediyorsun gıcıkk
bir ara iftara bekleriz bizee kız kardeşimde yok çene çalarız birlikteçok belli ediyon kendini
aynı çiğdem işte parlak oğlan isterse taştan olsunKızda nasıl bir aşk-nefret ilişkisi varsa hem pisliğin teki hem de çok sevimli diyor.
iyi olur @destere nin totosunu konuşuurzbir ara iftara bekleriz bizee kız kardeşimde yok çene çalarız birlikte
hahahahah yemek yerken başka konumu yok bee istemiyorum gelme
öteki konuya bak kız etiketledik o ka .sshahahahah yemek yerken başka konumu yok bee istemiyorum gelme
çok derun
nerden gördünAcabo de ver en Muhteşem Yüzyıl un navío español, lo sé porque llevaba una bandera española, concretamente LA DE AHORA [HASHTAG]#SACRILEGIO[/HASHTAG]
hasbam my yi ispanyolca görüp şaşırmış daha çok şaşııcan@Harunnn60 @sürgünüm @Çiğdem-
Burak Akboğa @akboa21 10hView translation
Minibüscü muhteşem yüzyıl izliyor a.. son ses
halkın dizisi işte@mrt-06 @xBUGRAx @gözlemci
매주 수요일 방영되는 터키 드라마 '무흐테솀 유즈이을(Muhteşem Yüzyıl)'은 쉴레이만 1세의 치세를 다룹니다. 과거 오스만의 지배를 받았던 보스니아, 세르비아, 코소보는 물론 그리스에서도 인기를 끌어 현재는 시즌 4가 전파를 타고 있습니다.
elin korelisi bile @Forumdash a nanik yapıyor
twitterdan
bende mustafayı gerçek hayatta kendisi yazdı mektubu babasına ihanet etti diye biliyorum amaReem Mohd Al-Kooheji @ReemAlKooheji 8h
I hate you sultan sulaiman!! How can you be so cruel to your own son[HASHTAG]#SoSad[/HASHTAG] #HareemAlSultan
darbeeci melun şehzade mustinin öldüğü bölüme gelmişler@Çiğdem- gibiler çok üzgün@sürgünüm @Harunnn60 @mrt-06 @yatutarsa
herkes anladı ne kadar zalim olduğunu.ssReem Mohd Al-Kooheji @ReemAlKooheji 8h
I hate you sultan sulaiman!! How can you be so cruel to your own son[HASHTAG]#SoSad[/HASHTAG] #HareemAlSultan
darbeeci melun şehzade mustinin öldüğü bölüme gelmişler@Çiğdem- gibiler çok üzgün@sürgünüm @Harunnn60 @mrt-06 @yatutarsa
onlar bir takım x'li emre gibilerin uydurmasıdır, mustafam pirü paktırbende mustafayı gerçek hayatta kendisi yazdı mektubu babasına ihanet etti diye biliyorum ama
üyeler o mektubu mustafanın ağzından hürrem yazdı mustafa suçsuz diyorlar bu konuya bir açıklık getirmek gerekiyoor sanırım doğrusu nasılsa artık 🙂🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?