bi haller falan olmadı.ssGezegeni avatar yaptıktan sonra bi haller oldu sana yükseleninle zıt düştü zaar. 😕
bi haller falan olmadı.ssGezegeni avatar yaptıktan sonra bi haller oldu sana yükseleninle zıt düştü zaar. 😕
Sanki hesabını Niran Ünsal ele geçirmiş gibi her şeye isyan her şeye sinirlisin.bi haller falan olmadı.ss
hedefim meclisSanki hesabını Niran Ünsal ele geçirmiş gibi her şeye isyan her şeye sinirlisin.
#p*rnokliplereHAYIR.
Gider gitmesine de alan olmaz orada da rezillik çıkarır meclisi terkeder.bu eylülde gidicem diyodu ekim olmuş. programda randevu aldınız mı dediler almadım ama bi şekilde gidicem diyodu
meclis başkanına gider yapıyomuş falanGider gitmesine de alan olmaz orada da rezillik çıkarır meclisi terkeder.Geçen Beyaz TV'de gördüm yine bağırıyordu he tam layığını bulmuşsun dedim kendi kendime.
Kadırgalıya bile o cesareti gösterdi meclis başkanına hayli hayli yapar.meclis başkanına gider yapıyomuş falan
o değil de bu şirin çocuk nasıl atarlı bir ergene dönüştükösem başlasa da izlesek
senin fantastik dizilere dönsün dimi@xemrexxx mine tugayda oynasin meryemin dizisinde
Basrolede Kiraz mevsimindeki ayaz veya gunesi beklerkendeki kerem gibi birini bulsunlar
aaa ilk kitabı istiyorum@Çiğdem- sana bu defterlerin [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] lisini hediye edicem @destere ye de menapozlusunuikiniz de bakıp bakıp ağlayın@yatutarsa @cookies @Harunnn60 @KayıpSehir @yatutarsa @gizem ak
Ekli dosyayı görüntüle 40290 Ekli dosyayı görüntüle 40291
Bir tane banada hediye et@Çiğdem- sana bu defterlerin [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] lisini hediye edicem @destere ye de menapozlusunuikiniz de bakıp bakıp ağlayın@yatutarsa @cookies @Harunnn60 @KayıpSehir @yatutarsa @gizem ak
Ekli dosyayı görüntüle 40290 Ekli dosyayı görüntüle 40291
sana sümbül ağalı hediye etçemBir tane banada hediye et
kitap değil defter bunlaraaa ilk kitabı istiyorum
Aşkolsun Emresana sümbül ağalı hediye etçem
kitap değil defter bunlaral içine parlaklarla ilgili şiir yazarsın
bir koşu rusyadan alıp geliyimAşkolsun Emre
Ben Hürrem sultan lı istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?