ben onu bunu anlamam beni temsil eden vatandaşta hiç malzeme yoksa bile havuç takar yine ava çıkarım
Orayı karıştırma.sen kendine bak gülağahapı yutmuşsun haberin yok)
Orayı karıştırma.
sen çiğdem için işleyeceğin cinayetlere konsantre olzaten tosbağa emre ikimizi yerin dibine batırmış diğerlerine cillop gibi temsilciler seçmişen kısa zamanda @xemrexxx yi temsil eden vatandaşı budayıp harem parlağı yapmak şart oldu bize
Hiç güleceğim yoktu.ben onu bunu anlamam beni temsil eden vatandaşta hiç malzeme yoksa bile havuç takar yine ava çıkarım)
sen çiğdem için işleyeceğin cinayetlere konsantre ol
sıkıldıysan emekli olabilirsin sayın süper mod afet öğretmenle yaşarsın gül gibiHiç güleceğim yoktu.Neyse ben çıkıyorum çift taraflı geliyorlar bunaldım.
Iyy yılan kılıklıya bakın hele dağdan gelmiş bağdakini kovmaya çalışıyor.
ama reyting yılanlardaIyy yılan kılıklıya bakın hele dağdan gelmiş bağdakini kovmaya çalışıyor.Sen diziye sonradan dahil oldun oğlum, ana hikayede benim adım yazıyor, öyle pis pis kezzap hayalleri falan kurma, hikayenin baş parlağı benim.
Onlar yılan ben de iyi parlak olacam gibi bakalım nasıl ittifaklar olacakdenizle atacan yılan rolü için doğmuşlar
hahahahha allah canını almasın senin vlla kuluçkadan yeni kalkmış tavukresimlere bakarsak @mrt-06 le @Bully i cillop gibi parlaklar temsil ediyorbeni temsilen koyduğun resimse sanki yeni kuluçkadan kalkmış tavuğu andırıyorla o tiple ben sultanları nasıl ikna edeceğimo köşnük suratla değil sultanları bir karpuzu bile halvete ikna edemem
yinede çıkmayan candan umut kesilmez @Çiğdem- sultan @Almila sultan ve @primavera sultanda gözüm kaldıama onları elde edecek donanımdan yoksun bir tipim var gibibuna rağmen her türlü dalavereylede olsa en azından birini ikna etmek için canla başla uğraşacağımdan emin olabilir herkes? kolay kolay pes etmem kimseye sahneyi bırakmam
Stok yapilk bölüm hazır yayınliyim mi stok bölüm mü yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?