@sokak sanati sülüman aşkıyla yanıp tutuşuyor öyle demesi normal
Ben [HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG] 'ın fanıyım.
@sokak sanati sülüman aşkıyla yanıp tutuşuyor öyle demesi normal
neyi bırakıcan izlemeyi mi yorumlamayı mıTamam artık karıştırma bu akşamlık zaten izleyesim yok.son kez [HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG] deyip bırakıcam.
Selim de yılanlığını gösterdi yine resmen bayazıt'ı öldürürdüm demeye getirdi merhametsiz melun.Öyle bir şey yok Hürrem'den öncede destekliyordu Mihrimah 'ım [HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG] 'i
babasını takip ediyor çocukSelim de yılanlığını gösterdi yine resmen bayazıt'ı öldürürdüm demeye getirdi merhametsiz melun.
neyi bırakıcan izlemeyi mi yorumlamayı mı[HASHTAG]#kaliteninsultaninaveda[/HASHTAG]
Selim de yılanlığını gösterdi yine resmen bayazıt'ı öldürürdüm demeye getirdi merhametsiz melun.
uyuma lo [HASHTAG]#totosmusticiler[/HASHTAG] ile dolu konuİkisinide belki biraz daha yorum atarım.Gözlerim kapanıyor ölü gibiyim.
O melunu biliyoruz zaten.:/ [HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG]
uyuma lo [HASHTAG]#totosmusticiler[/HASHTAG] ile dolu konu
Melun tabi hemde en hasından@destere [HASHTAG]#nurbanu[/HASHTAG] ya melun diyorlar sana havale ediyorum
lö yarın 1 mayıs tatil izle işteSen hepsine yetiyon maşallah.[HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG]
İkisinin de canı cehenneme.babasını takip ediyor çocuk
[HASHTAG]#ekraninenbuyukkarakterihurrem[/HASHTAG] e konsantreyim şu an durMelun tabi hemde en hasından
Safiye sultanı zamanında kendi oğluna seçti ama safiye her daim nurbanudan önde olunca onunla savaşa girdi ama safiye sultan akzandı savaşı
lö yarın 1 mayıs tatil izle işte[HASHTAG]#agalarinefendisisumbulaga[/HASHTAG] görevi aldı
Ya sende her yere yetişiyorsun hem twit hem forum hem de dizi 10 parmagında 20 marifet maşallah sana[HASHTAG]#ekraninenbuyukkarakterihurrem[/HASHTAG] e konsantreyim şu an dur
sağol [HASHTAG]#kaliteninmerkezihurrem[/HASHTAG] e çekmişimYa sende her yere yetişiyorsun hem twit hem forum hem de dizi 10 parmagında 20 marifet maşallah sananazar değmesin kaşı biryerlerini
sütünü iç bakayımYarın bayram erken yatın çocuklar.
çiğdem duymasınsağol [HASHTAG]#kaliteninmerkezihurrem[/HASHTAG] e çekmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?