[HASHTAG]#totosmusticiler[/HASHTAG] sevinmesin hepinize yeterimhürremciler ayrışıyor galiba oh oh iyi![]()
[HASHTAG]#totosmusticiler[/HASHTAG] sevinmesin hepinize yeterimhürremciler ayrışıyor galiba oh oh iyi![]()
Star bilir işini geçen hafta 80 dk reklamsız gittiler bu hafta 90'a çıkabilir.Reklam arası dizi izlettirecek gibi Star...![]()
@Çiğdem- duysun da izlesin [HASHTAG]#kaliteninmerkezihurrem[/HASHTAG] i kadınlık öğrensinçiğdem duymasın![]()
hadi inşallahStar bilir işini geçen hafta 80 dk reklamsız gittiler bu hafta 90'a çıkabilir.![]()
sütünü iç bakayım[HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG] sana da süt anne bulsun
![]()
vışşhhZaten reklam girdi.Boşver uyuyayım ben.
Boşlukta yükselmeyi deneyecekler yani.@Çiğdem- duysun da izlesin [HASHTAG]#kaliteninmerkezihurrem[/HASHTAG] i kadınlık öğrensin
hadi inşallahzaten 00.15 e ka sürecek
![]()
Menapozluyu mu kıskanacak@Çiğdem- duysun da izlesin [HASHTAG]#kaliteninmerkezihurrem[/HASHTAG] i kadınlık öğrensin
![]()
taş düşsün benim kadar başına birşey demiyim diyorum ama zorluyorsun ayrıca gece 12 kadar dizimi olur yaaa nasıl yanı@Çiğdem- duysun da izlesin [HASHTAG]#kaliteninmerkezihurrem[/HASHTAG] i kadınlık öğrensin
![]()
vışşhh[HASHTAG]#kaliteninmerkezihurrem[/HASHTAG] yaz da 2-3 kere öyle uyu
yok artık önemli bölümler hep uzun olur misal 2.sezon finali misal mustinin ölümüBoşlukta yükselmeyi deneyecekler yani.Eee geçen haftaki hezimetten sonra normaldir.
![]()
[HASHTAG]#kaliteninmerkezihurrem[/HASHTAG] varsa her şey olurtaş düşsün benim kadar başına birşey demiyim diyorum ama zorluyorsun ayrıca gece 12 kadar dizimi olur yaaa nasıl yanı![]()
vışşhhMenapozluyu mu kıskanacakOlsun destere için o da favori defterinde;
![]()
Hezimet mi sen güneşi beklerkenin hezimetini görmedin galibaBoşlukta yükselmeyi deneyecekler yani.Eee geçen haftaki hezimetten sonra normaldir.
![]()
ne vermişmy ab de 7 ye düşünce proyem reklam vermiş![]()
veda bölümünden ne bekliyonBölüm çok sıkıcı..
Biliyorum ama elem kederimi durduramıyorum işte maalesef.yok artık önemli bölümler hep uzun olur misal 2.sezon finali misal mustinin ölümü
[HASHTAG]#kaliteninmerkezihurrem[/HASHTAG] varsa her şey olur
vışşhh@destere
halkın dizisi bu normaldirtam totallik reklam.
onu biliyoz bilmediğimiz bişi deBiliyorum ama elem kederimi durduramıyorum işte maalesef.![]()
taş düşsün benim kadar başına birşey demiyim diyorum ama zorluyorsun ayrıca gece 12 kadar dizimi olur yaaa nasıl yanı![]()