[HASHTAG]#totosmusticiler[/HASHTAG] sevinmesin hepinize yeterimhürremciler ayrışıyor galiba oh oh iyi
[HASHTAG]#totosmusticiler[/HASHTAG] sevinmesin hepinize yeterimhürremciler ayrışıyor galiba oh oh iyi
Star bilir işini geçen hafta 80 dk reklamsız gittiler bu hafta 90'a çıkabilir.Reklam arası dizi izlettirecek gibi Star...
@Çiğdem- duysun da izlesin [HASHTAG]#kaliteninmerkezihurrem[/HASHTAG] i kadınlık öğrensinçiğdem duymasın
hadi inşallah zaten 00.15 e ka sürecekStar bilir işini geçen hafta 80 dk reklamsız gittiler bu hafta 90'a çıkabilir.
sütünü iç bakayım [HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG] sana da süt anne bulsun
vışşhh [HASHTAG]#kaliteninmerkezihurrem[/HASHTAG] yaz da 2-3 kere öyle uyuZaten reklam girdi.Boşver uyuyayım ben.
Boşlukta yükselmeyi deneyecekler yani. Eee geçen haftaki hezimetten sonra normaldir.@Çiğdem- duysun da izlesin [HASHTAG]#kaliteninmerkezihurrem[/HASHTAG] i kadınlık öğrensin
hadi inşallah zaten 00.15 e ka sürecek
Menapozluyu mu kıskanacakOlsun destere için o da favori defterinde;@Çiğdem- duysun da izlesin [HASHTAG]#kaliteninmerkezihurrem[/HASHTAG] i kadınlık öğrensin
taş düşsün benim kadar başına birşey demiyim diyorum ama zorluyorsun ayrıca gece 12 kadar dizimi olur yaaa nasıl yanı@Çiğdem- duysun da izlesin [HASHTAG]#kaliteninmerkezihurrem[/HASHTAG] i kadınlık öğrensin
vışşhh [HASHTAG]#kaliteninmerkezihurrem[/HASHTAG] yaz da 2-3 kere öyle uyu
yok artık önemli bölümler hep uzun olur misal 2.sezon finali misal mustinin ölümüBoşlukta yükselmeyi deneyecekler yani. Eee geçen haftaki hezimetten sonra normaldir.
[HASHTAG]#kaliteninmerkezihurrem[/HASHTAG] varsa her şey olurtaş düşsün benim kadar başına birşey demiyim diyorum ama zorluyorsun ayrıca gece 12 kadar dizimi olur yaaa nasıl yanı
vışşhh @destereMenapozluyu mu kıskanacakOlsun destere için o da favori defterinde;
Hezimet mi sen güneşi beklerkenin hezimetini görmedin galiba4 sene süren bir dizi o kadar başrol oyuncu çıktı ve hala en çok izlenen diziler arasında...Sadece bir haftaya bakarak yorum yapmamak lazımBoşlukta yükselmeyi deneyecekler yani. Eee geçen haftaki hezimetten sonra normaldir.
ne vermişmy ab de 7 ye düşünce proyem reklam vermiş
veda bölümünden ne bekliyon [HASHTAG]#kaliteninmerkezihurrem[/HASHTAG]Bölüm çok sıkıcı..
Biliyorum ama elem kederimi durduramıyorum işte maalesef.yok artık önemli bölümler hep uzun olur misal 2.sezon finali misal mustinin ölümü
[HASHTAG]#kaliteninmerkezihurrem[/HASHTAG] varsa her şey olur
vışşhh @destere
halkın dizisi bu normaldirtam totallik reklam.
onu biliyoz bilmediğimiz bişi deBiliyorum ama elem kederimi durduramıyorum işte maalesef.
Karadayı her hafta o saate kadar yayınlanıyor ve karagül ise 00.30 a kadar devam ediyorŞaşırmana ben şaşırdımtaş düşsün benim kadar başına birşey demiyim diyorum ama zorluyorsun ayrıca gece 12 kadar dizimi olur yaaa nasıl yanı