@sokak sanati sülüman aşkıyla yanıp tutuşuyor öyle demesi normal![]()
Ben [HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG] 'ın fanıyım.
@sokak sanati sülüman aşkıyla yanıp tutuşuyor öyle demesi normal![]()
neyi bırakıcan izlemeyi mi yorumlamayı mıTamam artık karıştırma bu akşamlık zaten izleyesim yok.son kez [HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG] deyip bırakıcam.
![]()
Selim de yılanlığını gösterdi yine resmen bayazıt'ı öldürürdüm demeye getirdi merhametsiz melun.Öyle bir şey yok Hürrem'den öncede destekliyordu Mihrimah 'ım [HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG] 'i![]()
babasını takip ediyor çocukSelim de yılanlığını gösterdi yine resmen bayazıt'ı öldürürdüm demeye getirdi merhametsiz melun.![]()
neyi bırakıcan izlemeyi mi yorumlamayı mı[HASHTAG]#kaliteninsultaninaveda[/HASHTAG]
Selim de yılanlığını gösterdi yine resmen bayazıt'ı öldürürdüm demeye getirdi merhametsiz melun.![]()
uyuma lo [HASHTAG]#totosmusticiler[/HASHTAG] ile dolu konuİkisinide belki biraz daha yorum atarım.Gözlerim kapanıyor ölü gibiyim.
O melunu biliyoruz zaten.:/ [HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG]
uyuma lo [HASHTAG]#totosmusticiler[/HASHTAG] ile dolu konu![]()
Melun tabi hemde en hasından@destere [HASHTAG]#nurbanu[/HASHTAG] ya melun diyorlar sana havale ediyorum![]()
lö yarın 1 mayıs tatil izle işteSen hepsine yetiyon maşallah.[HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG]
İkisinin de canı cehenneme.babasını takip ediyor çocuk![]()
[HASHTAG]#ekraninenbuyukkarakterihurrem[/HASHTAG] e konsantreyim şu an durMelun tabi hemde en hasından
Safiye sultanı zamanında kendi oğluna seçti ama safiye her daim nurbanudan önde olunca onunla savaşa girdi ama safiye sultan akzandı savaşı![]()
lö yarın 1 mayıs tatil izle işte[HASHTAG]#agalarinefendisisumbulaga[/HASHTAG] görevi aldı
![]()
Ya sende her yere yetişiyorsun hem twit hem forum hem de dizi 10 parmagında 20 marifet maşallah sana[HASHTAG]#ekraninenbuyukkarakterihurrem[/HASHTAG] e konsantreyim şu an dur![]()
sağol [HASHTAG]#kaliteninmerkezihurrem[/HASHTAG] e çekmişimYa sende her yere yetişiyorsun hem twit hem forum hem de dizi 10 parmagında 20 marifet maşallah sananazar değmesin kaşı biryerlerini
![]()
sütünü iç bakayımYarın bayram erken yatın çocuklar.![]()
çiğdem duymasınsağol [HASHTAG]#kaliteninmerkezihurrem[/HASHTAG] e çekmişim![]()