Ben hürremin yerinde olsam önce onu öldürürdüm sonra kendim ölürdümAğzın bal yesin.Melunun dibi.
Ben hürremin yerinde olsam önce onu öldürürdüm sonra kendim ölürdümAğzın bal yesin.Melunun dibi.
şimdi elifi dikizliyorum nurbanuya sonra bakarımnurbanu gözüktü aç bak
Ben hürremin yerinde olsam önce onu öldürürdüm sonra kendim ölürdüm
Nurbanu saraya gelmiş melun
Ağzın bal yesin.Melunun dibi.
Hürrem ölünce Mihrimah'la Rüstem Selim'in tarafına geçer artık. @sokak sanati.
onun bir saçı var lö nesine bakıyonşimdi elifi dikizliyorum nurbanuya sonra bakarım
[HASHTAG]#kalitedusmaniwadicixemrexxx[/HASHTAG] [HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG]@destere [HASHTAG]#nurbanu[/HASHTAG] ya melun diyorlar sana havale ediyorum
yok artıkın hayal kurmaHürrem ölünce Mihrimah'la Rüstem Selim'in tarafına geçer artık. @sokak sanati.
ne diyon lo [HASHTAG]#totosmusticiler[/HASHTAG] e karşı bir olmalı :::::::::[HASHTAG]#kalitedusmaniwadicixemrexxx[/HASHTAG] [HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG]
Sen ne diyorsun asıl.Hani Nurbişi katmıyorduk. [HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG]yok artıkın hayal kurma
ne diyon lo [HASHTAG]#totosmusticiler[/HASHTAG] e karşı bir olmalı :::::::::
Ama Beyazıt'ın en büyük destekçisi Hürrem ölünce Mihrimah da Beyazıt'ı satacaktır.Neden ki.Mihrimah hep [HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG] 'i destekledi galiba.
öleceğini biliyor otomatiğe bağlamış işi sülüman yanında geçse onuda hamile bırakacak o derece gözü kararmış tıfılın )o değil de beyazıt 7 çocuk yapmış 8.çocuğu bekliyor 😱 @destere ne diyon bu işe
[HASHTAG]#nurbanu[/HASHTAG] yu katıyoruz unuttun mu turabi karşılığında anlaşmıştınSen ne diyorsun asıl.Hani Nurbişi katmıyorduk. [HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG]
Ama Beyazıt'ın en büyük destekçisi Hürrem ölünce Mihrimah da Beyazıt'ı satacaktır.
yasemin allen 8.yi doğurduöleceğini biliyor otomatiğe bağlamış işi sülüman yanında geçse onuda hamile bırakacak o derece gözü kararmış tıfılın )
[HASHTAG]#nurbanu[/HASHTAG] yu katıyoruz unuttun mu turabi karşılığında anlaşmıştın
sen de [HASHTAG]#totosmusticiler[/HASHTAG] e koz vermeBir kereliğineydi.Bu akşam zıtlaşma demiştim hadi ben ile nurbanu'yhu aynı mesajda kullanma.
@sokak sanati sülüman aşkıyla yanıp tutuşuyor öyle demesi normal@destere [HASHTAG]#nurbanu[/HASHTAG] ya melun diyorlar sana havale ediyorum
sen de [HASHTAG]#totosmusticiler[/HASHTAG] e koz verme
😱 neyse [HASHTAG]#nurbanu[/HASHTAG] gözüktü yine bu bölüm bol gözükecek gibi@sokak sanati sülüman aşkıyla yanıp tutuşuyor öyle demesi normal