Muhteşem Yüzyıl 134. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Son düzenleme:
kaptırdık konuyu meluna:( neyse [HASHTAG]#ekraninenbuyukkarakterihurrem[/HASHTAG] gittikten sonra kalite bayrağı [HASHTAG]#agalarinefendisisumbulaga[/HASHTAG] ya geçecek o da giderse [HASHTAG]#nurbanu[/HASHTAG] ya geçer :X

Bakıyorumda köleleri 2. plana atmışsın.😱:F

[HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG] 'in cariyesi olaydı nurbiş nede severdim.Bence yol yakınken dönsün bizim tarafa.:Z

Sonunda kurtuluyoruz katil melauneden. :oley: Ne kadar güzel bir akşam Allah'ım. :oley:

tarih değişsin yani 😱

ayrıca sümüpülü unutmuşum geçen sefer bir ''mel^'un'' demesi bile kalite adamın :F

:A bir melundan kurtulduk :A

Yani ne olacakki.:Zben olsam ilk anda öldürürdüm Selim'i.:Z

Nurbişi sona atman güzel olmuş birde [HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG] 'in kalitesini kabul etsen.

Yani ne olacakki.:Zben olsam ilk anda öldürürdüm Selim'i.:Z

Nurbişi sona atman güzel olmuş birde [HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG] 'in kalitesini kabul etsen.
de get sülüman bile idam ettiriyor demek ki çok kaliteli değil :F neyse yine de [HASHTAG]#ekraninenbuyukkarakterihurrem[/HASHTAG] in oğludur [HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG] o yüzden melun demem :A

de get sülüman bile idam ettiriyor demek ki çok kaliteli değil :F neyse yine de [HASHTAG]#ekraninenbuyukkarakterihurrem[/HASHTAG] in oğludur [HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG] o yüzden melun demem :A

Bak katitenin babaları hep özgür Süleyman, Hürrem, Sümbül.:ZOnlardan sonra gel [HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG] yada [HASHTAG]#mihrimah[/HASHTAG] 'ı tut.Yoksa yanlış yapmış olursun.:A