bizde de [HASHTAG]#nurbanu[/HASHTAG] ve [HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG] var[HASHTAG]#Sevdaluk[/HASHTAG] Muhtar Ali varken onu kim ne yapsın![]()
bizde de [HASHTAG]#nurbanu[/HASHTAG] ve [HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG] var[HASHTAG]#Sevdaluk[/HASHTAG] Muhtar Ali varken onu kim ne yapsın![]()
[HASHTAG]#Sevdaluk[/HASHTAG] [HASHTAG]#Sevdaluk[/HASHTAG] olalı böyle bölüm görmedibizde de [HASHTAG]#nurbanu[/HASHTAG] ve [HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG] var![]()
[HASHTAG]#kaliteninsultaninaveda[/HASHTAG] yani [HASHTAG]#ekraninenbuyukkarakterihurrem[/HASHTAG] e veda edilirkene kimse diğer dizileri takmaz[HASHTAG]#Sevdaluk[/HASHTAG] [HASHTAG]#Sevdaluk[/HASHTAG] olalı böyle bölüm görmedi![]()
[HASHTAG]#Sevdaluk[/HASHTAG] coşturing yapacak.[HASHTAG]#kaliteninsultaninaveda[/HASHTAG] yani [HASHTAG]#ekraninenbuyukkarakterihurrem[/HASHTAG] e veda edilirkene kimse diğer dizileri takmaz
Ekli dosyayı görüntüle 36332
bu da oalbilirmiş @mrt-06![]()
[HASHTAG]#agalarinefendisisumbulaga[/HASHTAG] izin vermez buna[HASHTAG]#Sevdaluk[/HASHTAG] coşturing yapacak.![]()
Abartma.[HASHTAG]#kaliteninsultaninaveda[/HASHTAG] yani [HASHTAG]#ekraninenbuyukkarakterihurrem[/HASHTAG] e veda edilirkene kimse diğer dizileri takmaz
Ekli dosyayı görüntüle 36332
bu da oalbilirmiş @mrt-06![]()
Abartma.![]()
😱 ne kadan büyüleyici bir dizi senin gibi bir şoapr bile kopamıyorBen zaten izliyorum arada ilk bölümleri de.http://www.showtv.com.tr/dizi/tanitim/muhtesem-yuzyil/1028
İlk sezon la, unutulur mu?😱 ne kadan büyüleyici bir dizi senin gibi bir şoapr bile kopamıyorneyse resmi değişti lo
![]()
kaydet küçültüver paintle bunu da ben mi diyeyim .ssİlk sezon la, unutulur mu?Çok büyük konu için o, sen paylaş işte konuda gören görüyor. Kim ilk sayfaya bakacak?
![]()
kaptırdık konuyu melunaYine @mrt-06 açmış konuyu.
[HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG] #agalarinefendisisumbulaga ve #ekraninenbuyukkarakterihurrem sultanlı bölğmü ipla çekiyorum.![]()
kaptırdık konuyu melunaneyse [HASHTAG]#ekraninenbuyukkarakterihurrem[/HASHTAG] gittikten sonra kalite bayrağı [HASHTAG]#agalarinefendisisumbulaga[/HASHTAG] ya geçecek o da giderse [HASHTAG]#nurbanu[/HASHTAG] ya geçer
![]()
Mobile geçtim.kaydet küçültüver paintle bunu da ben mi diyeyim .ss
ilk 2 sezon unutulmaz![]()
tarih değişsin yani 😱Bakıyorumda köleleri 2. plana atmışsın.😱
[HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG] 'in cariyesi olaydı nurbiş nede severdim.Bence yol yakınken dönsün bizim tarafa.![]()
Mobile geçtim.![]()
.ss
tarih değişsin yani 😱
ayrıca sümüpülü unutmuşum geçen sefer bir ''mel^'un'' demesi bile kalite adamın
bir melundan kurtulduk
![]()
de get sülüman bile idam ettiriyor demek ki çok kaliteli değilYani ne olacakki.ben olsam ilk anda öldürürdüm Selim'i.
Nurbişi sona atman güzel olmuş birde [HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG] 'in kalitesini kabul etsen.
de get sülüman bile idam ettiriyor demek ki çok kaliteli değilneyse yine de [HASHTAG]#ekraninenbuyukkarakterihurrem[/HASHTAG] in oğludur [HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG] o yüzden melun demem
![]()