bizde de [HASHTAG]#nurbanu[/HASHTAG] ve [HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG] var[HASHTAG]#Sevdaluk[/HASHTAG] Muhtar Ali varken onu kim ne yapsın
bizde de [HASHTAG]#nurbanu[/HASHTAG] ve [HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG] var[HASHTAG]#Sevdaluk[/HASHTAG] Muhtar Ali varken onu kim ne yapsın
[HASHTAG]#Sevdaluk[/HASHTAG] [HASHTAG]#Sevdaluk[/HASHTAG] olalı böyle bölüm görmedibizde de [HASHTAG]#nurbanu[/HASHTAG] ve [HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG] var
[HASHTAG]#kaliteninsultaninaveda[/HASHTAG] yani [HASHTAG]#ekraninenbuyukkarakterihurrem[/HASHTAG] e veda edilirkene kimse diğer dizileri takmaz[HASHTAG]#Sevdaluk[/HASHTAG] [HASHTAG]#Sevdaluk[/HASHTAG] olalı böyle bölüm görmedi
[HASHTAG]#Sevdaluk[/HASHTAG] coşturing yapacak.[HASHTAG]#kaliteninsultaninaveda[/HASHTAG] yani [HASHTAG]#ekraninenbuyukkarakterihurrem[/HASHTAG] e veda edilirkene kimse diğer dizileri takmaz
Ekli dosyayı görüntüle 36332
bu da oalbilirmiş @mrt-06
[HASHTAG]#agalarinefendisisumbulaga[/HASHTAG] izin vermez buna[HASHTAG]#Sevdaluk[/HASHTAG] coşturing yapacak.
Abartma.[HASHTAG]#kaliteninsultaninaveda[/HASHTAG] yani [HASHTAG]#ekraninenbuyukkarakterihurrem[/HASHTAG] e veda edilirkene kimse diğer dizileri takmaz
Ekli dosyayı görüntüle 36332
bu da oalbilirmiş @mrt-06
Abartma.
😱 ne kadan büyüleyici bir dizi senin gibi bir şoapr bile kopamıyor neyse resmi değişti loBen zaten izliyorum arada ilk bölümleri de. http://www.showtv.com.tr/dizi/tanitim/muhtesem-yuzyil/1028
İlk sezon la, unutulur mu? Çok büyük konu için o, sen paylaş işte konuda gören görüyor. Kim ilk sayfaya bakacak?😱 ne kadan büyüleyici bir dizi senin gibi bir şoapr bile kopamıyor neyse resmi değişti lo
kaydet küçültüver paintle bunu da ben mi diyeyim .ssİlk sezon la, unutulur mu? Çok büyük konu için o, sen paylaş işte konuda gören görüyor. Kim ilk sayfaya bakacak?
kaptırdık konuyu meluna neyse [HASHTAG]#ekraninenbuyukkarakterihurrem[/HASHTAG] gittikten sonra kalite bayrağı [HASHTAG]#agalarinefendisisumbulaga[/HASHTAG] ya geçecek o da giderse [HASHTAG]#nurbanu[/HASHTAG] ya geçerYine @mrt-06 açmış konuyu.
[HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG] #agalarinefendisisumbulaga ve #ekraninenbuyukkarakterihurrem sultanlı bölğmü ipla çekiyorum.
kaptırdık konuyu meluna neyse [HASHTAG]#ekraninenbuyukkarakterihurrem[/HASHTAG] gittikten sonra kalite bayrağı [HASHTAG]#agalarinefendisisumbulaga[/HASHTAG] ya geçecek o da giderse [HASHTAG]#nurbanu[/HASHTAG] ya geçer
Mobile geçtim. .sskaydet küçültüver paintle bunu da ben mi diyeyim .ss
ilk 2 sezon unutulmaz
tarih değişsin yani 😱Bakıyorumda köleleri 2. plana atmışsın.😱
[HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG] 'in cariyesi olaydı nurbiş nede severdim.Bence yol yakınken dönsün bizim tarafa.
bir melundan kurtuldukMobile geçtim. .ss
tarih değişsin yani 😱
ayrıca sümüpülü unutmuşum geçen sefer bir ''mel^'un'' demesi bile kalite adamın
bir melundan kurtulduk
de get sülüman bile idam ettiriyor demek ki çok kaliteli değil neyse yine de [HASHTAG]#ekraninenbuyukkarakterihurrem[/HASHTAG] in oğludur [HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG] o yüzden melun dememYani ne olacakki.ben olsam ilk anda öldürürdüm Selim'i.
Nurbişi sona atman güzel olmuş birde [HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG] 'in kalitesini kabul etsen.
de get sülüman bile idam ettiriyor demek ki çok kaliteli değil neyse yine de [HASHTAG]#ekraninenbuyukkarakterihurrem[/HASHTAG] in oğludur [HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG] o yüzden melun demem