Muhteşem Yüzyıl 134. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
su
Bak katitenin babaları hep özgür Süleyman, Hürrem, Sümbül.:ZOnlardan sonra gel [HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG] yada [HASHTAG]#mihrimah[/HASHTAG] 'ı tut.Yoksa yanlış yapmış olursun.:A
sus bakem [HASHTAG]#nurbanu[/HASHTAG] ya laf edersen biliyorsun tura... yaparım :A

su

sus bakem [HASHTAG]#nurbanu[/HASHTAG] ya laf edersen biliyorsun tura... yaparım :A

Hak yola çağırıyoruz seni.:AEğer bacak göğüs ile olacaksa kalite ohh işimiz var.Sende hala Vadi etkisi görüyorum bu tavırlarından dolayı.:A

[HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] 'ye laf atma.:bağır:

Hak yola çağırıyoruz seni.:AEğer bacak göğüs ile olacaksa kalite ohh işimiz var.Sende hala Vadi etkisi görüyorum bu tavırlarından dolayı.:A

[HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] 'ye laf atma.:bağır:
yok artık göğüs bacak olsa mustici olurdum berrak+meltem cumbul meno+nurbişten iyidir :A

[HASHTAG]#ekraninenbuyukkarakterihurrem[/HASHTAG]

[HASHTAG]#gulegulemenoteyze[/HASHTAG] #katillerinsultanıhurrem #hurremıcehennemeyolluyoruz [HASHTAG]#katilhurremcehennemeyuruyor[/HASHTAG] [HASHTAG]#SehzadeMustafaOlumsuzdur[/HASHTAG]

Mustafa'ma kıyan hain cehennem ateşlerinde yanacak inşallah. :oley:

[HASHTAG]#gulegulemenoteyze[/HASHTAG] #katillerinsultanıhurrem #hurremıcehennemeyolluyoruz [HASHTAG]#katilhurremcehennemeyuruyor[/HASHTAG] [HASHTAG]#SehzadeMustafaOlumsuzdur[/HASHTAG]

biz musti ölürekene dalga mı geçmiştik melun:bağır:

yok artık göğüs bacak olsa mustici olurdum berrak+meltem cumbul meno+nurbişten iyidir :A

Nurbanu'nun bacakalrından başka bvir yerine baktığını düşünmüyorum açıkçası. [HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG]
neden peki nurbanu.Geçen haftalarda 0-6 yaş oyunlarından dolayı mı.O oyunlarla ancak sarhoşları kandırır.:A

500 yıldır yanmamış şimdi mi yanacak melun..:A

Nurbanu'nun bacakalrından başka bvir yerine baktığını düşünmüyorum açıkçası.
neden peki nurbanu.Geçen haftalarda 0-6 yaş oyunlarından dolayı mı.O oyunlarla ancak sarhoşları kandırır.:A

de get bacağa bakan @destere şoparı :F onu a anca [HASHTAG]#agalarinefendisisumbulaga[/HASHTAG] durdurur:A

@Bully @yatutarsa @ozgur2113 bu akşam taglarımız, [HASHTAG]#KatilHurreminAciSonu[/HASHTAG] , [HASHTAG]#RusCadisiHurrem[/HASHTAG] [HASHTAG]#MAHIDEVRAN[/HASHTAG] vb. :D
birazcık saygı.ss

biz musti ölürekene dalga mı geçmiştik melun:bağır:

Dur daha ölmedi meno teyzen. :A Öldükten sonra alttan alırız belki. :A [HASHTAG]#hurremicehennemeyolluyoruz[/HASHTAG] [HASHTAG]#gulegulemenoteyze[/HASHTAG]

Nurbanu'nun bacakalrından başka bvir yerine baktığını düşünmüyorum açıkçası. [HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG]

Diziye göre konuşuyoruz. ss

Asalet asalet asalet, sultanların sultanı [HASHTAG]#MAHIDEVRAN[/HASHTAG]