[HASHTAG]#totosmusticiler[/HASHTAG] sevinmesin hepinize yeterimhürremciler ayrışıyor galiba oh oh iyi
[HASHTAG]#totosmusticiler[/HASHTAG] sevinmesin hepinize yeterimhürremciler ayrışıyor galiba oh oh iyi
Star bilir işini geçen hafta 80 dk reklamsız gittiler bu hafta 90'a çıkabilir.Reklam arası dizi izlettirecek gibi Star...
@Çiğdem- duysun da izlesin [HASHTAG]#kaliteninmerkezihurrem[/HASHTAG] i kadınlık öğrensinçiğdem duymasın
hadi inşallahStar bilir işini geçen hafta 80 dk reklamsız gittiler bu hafta 90'a çıkabilir.
sütünü iç bakayım[HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG] sana da süt anne bulsun
vışşhhZaten reklam girdi.Boşver uyuyayım ben.
Boşlukta yükselmeyi deneyecekler yani.@Çiğdem- duysun da izlesin [HASHTAG]#kaliteninmerkezihurrem[/HASHTAG] i kadınlık öğrensin
hadi inşallahzaten 00.15 e ka sürecek
Menapozluyu mu kıskanacak@Çiğdem- duysun da izlesin [HASHTAG]#kaliteninmerkezihurrem[/HASHTAG] i kadınlık öğrensin
taş düşsün benim kadar başına birşey demiyim diyorum ama zorluyorsun ayrıca gece 12 kadar dizimi olur yaaa nasıl yanı@Çiğdem- duysun da izlesin [HASHTAG]#kaliteninmerkezihurrem[/HASHTAG] i kadınlık öğrensin
vışşhh[HASHTAG]#kaliteninmerkezihurrem[/HASHTAG] yaz da 2-3 kere öyle uyu
yok artık önemli bölümler hep uzun olur misal 2.sezon finali misal mustinin ölümüBoşlukta yükselmeyi deneyecekler yani.Eee geçen haftaki hezimetten sonra normaldir.
[HASHTAG]#kaliteninmerkezihurrem[/HASHTAG] varsa her şey olurtaş düşsün benim kadar başına birşey demiyim diyorum ama zorluyorsun ayrıca gece 12 kadar dizimi olur yaaa nasıl yanı
vışşhhMenapozluyu mu kıskanacakOlsun destere için o da favori defterinde;
Hezimet mi sen güneşi beklerkenin hezimetini görmedin galibaBoşlukta yükselmeyi deneyecekler yani.Eee geçen haftaki hezimetten sonra normaldir.
ne vermişmy ab de 7 ye düşünce proyem reklam vermiş
veda bölümünden ne bekliyonBölüm çok sıkıcı..
Biliyorum ama elem kederimi durduramıyorum işte maalesef.yok artık önemli bölümler hep uzun olur misal 2.sezon finali misal mustinin ölümü
[HASHTAG]#kaliteninmerkezihurrem[/HASHTAG] varsa her şey olur
vışşhh@destere
halkın dizisi bu normaldirtam totallik reklam.
onu biliyoz bilmediğimiz bişi deBiliyorum ama elem kederimi durduramıyorum işte maalesef.
taş düşsün benim kadar başına birşey demiyim diyorum ama zorluyorsun ayrıca gece 12 kadar dizimi olur yaaa nasıl yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?