Muhteşem Yüzyıl 132. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ne alakası var .ss o kim gelirse gelsin kalitenin merkezi neyse yorum konusuna geç artıkın

Çok alakası var.Kalitenin merkezini Meryem'e kaçırdın çOk ergeniksin ayır artık şu iki varlığı.

Kalite düşmanısın sen o zaman.Nurbanu kalitenin merkezi değil çünkü melun.

Ab kuruluna darbe indirdim.

Yok artık.:eek.Katil mi.😱Kendi canını ve devletin istikbalini düşündü Hürrem'im hep.
Pargalı ve Musti'nin katili dolaylı olarak da Cİhangir'in katili.
Hatta Mehmet de günahlarının bedeli olarak ölmüş.

hürremden sonra nurbiş diyorum .ss nurbiş demedi mi ilk bölümlerde hürrem sultanımın izinden yürücem diye
aynısını da yapacak hürrem mustiyi gönderdi nurbiş beyazıtı gönderecek; hürrem mişrima ile rüstemi evlendirip sadrazam yaptırdı nurbiş kızını sokulluya verip sadrazam yaptıracak

Pargalı ve Musti'nin katili dolaylı olarak da Cİhangir'in katili.
Hatta Mehmet de günahlarının bedeli olarak ölmüş.

Vışşş.😱O zaman yılmaz Şahin'de dolaylı olarak hepsinin katili.
ne laka.:sss
Mehmet'in katili belli.Hiç çevirmeyelim şimdi.
Melun Mustafa'nın melun anası kıydı ona.

Hürrem Sultab'ın izinden giderek Hürrem Sultan'a savaş açıyor.Neyin kafasını yaşıyorsun sen.
Ayrıca Hürrem bile onu öldürmek istiyor melunluk yapma.

Bİr de öldürdüğü Hürrem'i oğlu.Dikkatini çekerim.Hürrem'in evladına kıyan Hürrem'in izinden gidermi.Saygı duymalıydı Beyazıt'a.

o menapoza girmesinden dolayı yoksa gerçekte istemiyo kalitenin sultanı .

Vışşş.😱O zaman yılmaz Şahin'de dolaylı olarak hepsinin katili.
ne laka.:sss
Mehmet'in katili belli.Hiç çevirmeyelim şimdi.
Melun Mustafa'nın melun anası kıydı ona.
Mahi'm yapmaz öyle şey inanmam söylentiden ibaret o.

yok rtık ab kurulunda değilsin ki sen karadayı izleme şüphesi ile gözetimdeydin en son

İşte sende değilsin seni indirdim koltuktan az önce.Kalitesizliğini ispat ederek.Kalite Düşmanı Nurbanu'yu destekleyerek diskalifiye olundun yani ettim.

Karadayı mı.
Hiç gerçekçi değilsin.

İşte sende değilsin seni indirdim koltuktan az önce.Kalitesizliğini ispat ederek.Kalite Düşmanı Nurbanu'yu destekleyerek diskalifiye olundun yani ettim.

Karadayı mı.
Hiç gerçekçi değilsin.
şüpheler var izlediğine dair

neyse ben hürrem öldükten sonra diyorum zaten ölene kadar kalitenin merkezi odur
sırf hürremin kızı diye fingirdek mişrimayı kalitenin merkezine oturtacak değilim

şüpheler var izlediğine dair

neyse ben hürrem öldükten sonra diyorum zaten ölene kadar kalitenin merkezi odur
sırf hürremin kızı diye fingirdek mişrimayı kalitenin merkezine oturtacak değilim

İşte bu sözlerinin tamamı aleyhine kullanılacak hemen yargıya çıkacaksın darbeyle olmayacak bu iş.

@yakup09 bir kurul kur hemen şunu yargılayalım.

Karadayı'yı neden izleyeyim çok saçma hadi Karagül desen neyse.

20.46'da yeni bölüm başladı.

Bölüm sıkıcı ilerliyor gibi..