neler kaçırdım lo ders çalışıyodum yeni açtım mişrima ile sülüman konuşiyidiUzun zamandır çalmıyordu bu müzik.
Bi şey olmadı dişe dokunur.neler kaçırdım lo ders çalışıyodum yeni açtım mişrima ile sülüman konuşiyidi
kalitenin sultanı savaşı nasıl durdurmuştıur Allah bilirBi şey olmadı dişe dokunur.
kadın italyadaki yahudileri getiriyi işteO kadınların amacı ne panpa. @xemrexxx
yahudi devleti kurmak işte yüce padişahımız sülüman sonra da selim sayesinde başarılı oluyor gibiO kadınların amacı ne panpa. @xemrexxx
yok artık 😱Maşallah my korkudan 1 saat 15 dk reklamsız gitmiş. Pes kpa bile yarım saat sonra reklam verdi
Ya off diyorum gerçekten karadayı gibi diziler de aynı şeyi yapıyor ya da kpa 5 bölüm boyunca 130 dk reklamsız gittiMaşallah my korkudan 1 saat 15 dk reklamsız gitmiş. Pes kpa bile yarım saat sonra reklam verdi
Ciddi mi? İşte bunlar hep Gani korkusu @mrt-06.Maşallah my korkudan 1 saat 15 dk reklamsız gitmiş. Pes kpa bile yarım saat sonra reklam verdi
o kim lo ha hatırladım my karşısında 5-6 reyting aldı diye coşan daha sonra günden güne sürülen pis yedilinin yapımcısı aynı şekilde dikmenin de yapımcısı ne tesadüf Allah sonunu benzet(me)sinCiddi mi? İşte bunlar hep Gani korkusu @mrt-06.
dişe diş göze göz panpa maç reklam veriyor mu vermiyorYa off diyorum gerçekten karadayı gibi diziler de aynı şeyi yapıyor ya da kpa 5 bölüm boyunca 130 dk reklamsız gitti
Ne yapsın yani yeni dizi her yarım saate reklammı vermiş. Daha my 1.15 dk reklamsız gidiyor ?
yanlız kpa 22 den sonra başlamadı mı yani reklamsız 75 dk nin 45-50 dk si kpa yoktuCiddi mi? İşte bunlar hep Gani korkusu @mrt-06.
Gani ne yaptı bakıyım, o da kpa korkusundan dolayı reklam vermemiştir şimdi ?
My Dikmen'in ab'de yaklaşması üzerine reklam oyunlarına kalkışmış.o kim lo ha hatırladım my karşısında 5-6 reyting aldı diye coşan daha sonra günden güne sürülen pis yedilinin yapımcısı aynı şekilde dikmenin de yapımcısı ne tesadüf Allah sonunu benzet(me)sin
ondan gülüm ondan yandan gülüm yandanMy Dikmen'in ab'de yaklaşması üzerine reklam oyunlarına kalkışmış.
Vizelerim var bugün bakamadım ama Kanal D yani ne beklersin. Geçen hafta 59 dk reklamsız gitmişti bu hafta da öyledir herhalde. 59 dk da Dikmen'e kıyak diğer dizilerde 30 ya da 45 dk'da 1 reklama giriyor.Ciddi mi? İşte bunlar hep Gani korkusu @mrt-06.
Gani ne yaptı bakıyım, o da kpa korkusundan dolayı reklam vermemiştir şimdi ?