Muhteşem Yüzyıl 132. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Uzun zamandır çalmıyordu bu müzik. :bhr:

Maşallah my korkudan 1 saat 15 dk reklamsız gitmiş. Pes :kiki: kpa bile yarım saat sonra reklam verdi :):)

Muhteşem yüzyıl durgundu bence bu bölüm neyse diğer bölüm hürremin ölümü var uçanze yapar:D
Tüm ff üyeleri:İyi geceler tatlı rüyalar kovalasın sizi tatlı tavşanlar...😉🙂

Ya off diyorum gerçekten karadayı gibi diziler de aynı şeyi yapıyor ya da kpa 5 bölüm boyunca 130 dk reklamsız gitti:D

Ne yapsın yani yeni dizi her yarım saate reklammı vermiş. Daha my 1.15 dk reklamsız gidiyor ? :kiki:

Ciddi mi? :kiki: İşte bunlar hep Gani korkusu @mrt-06. :A
Gani ne yaptı bakıyım, o da kpa korkusundan dolayı reklam vermemiştir şimdi ? :kiki:

Ya off diyorum gerçekten karadayı gibi diziler de aynı şeyi yapıyor ya da kpa 5 bölüm boyunca 130 dk reklamsız gitti:D

Ne yapsın yani yeni dizi her yarım saate reklammı vermiş. Daha my 1.15 dk reklamsız gidiyor ? :kiki:
dişe diş göze göz panpa maç reklam veriyor mu vermiyor :F

Gani ne yaptı bakıyım, o da kpa korkusundan dolayı reklam vermemiştir şimdi ? :kiki:
yanlız kpa 22 den sonra başlamadı mı yani reklamsız 75 dk nin 45-50 dk si kpa yoktu :A

o kim lo (b) ha hatırladım my karşısında 5-6 reyting aldı diye coşan daha sonra günden güne sürülen pis yedilinin yapımcısı aynı şekilde dikmenin de yapımcısı ne tesadüf Allah sonunu benzet(me)sin:A
My Dikmen'in ab'de yaklaşması üzerine reklam oyunlarına kalkışmış. :A

dişe diş göze göz panpa maç reklam veriyor mu vermiyor :F

yanlız kpa 22 den sonra başlamadı mı yani reklamsız 75 dk nin 45-50 dk si kpa yoktu :A

Dişe dişse eğer my'nin de reytinglerini reklamsızlıpa bağlıycağız. :kiki:

Vizelerim var bugün bakamadım ama Kanal D yani ne beklersin. :kiki: Geçen hafta 59 dk reklamsız gitmişti bu hafta da öyledir herhalde. :) 59 dk da Dikmen'e kıyak diğer dizilerde 30 ya da 45 dk'da 1 reklama giriyor. :)