Muhteşem Yüzyıl 132. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ne alakası var .ss o kim gelirse gelsin kalitenin merkezi neyse yorum konusuna geç artıkın:A

Çok alakası var.Kalitenin merkezini Meryem'e kaçırdın çOk ergeniksin ayır artık şu iki varlığı.:A
Kalite düşmanısın sen o zaman.Nurbanu kalitenin merkezi değil çünkü melun.:Z

Ab kuruluna darbe indirdim.:oley:

Çok alakası var.Kalitenin merkezini Meryem'e kaçırdın çOk ergeniksin ayır artık şu iki varlığı.:A
Kalite düşmanısın sen o zaman.Nurbanu kalitenin merkezi değil çünkü melun.:Z

Ab kuruluna darbe indirdim.:oley:
hürremden sonra nurbiş diyorum .ss nurbiş demedi mi ilk bölümlerde hürrem sultanımın izinden yürücem diye:) aynısını da yapacak hürrem mustiyi gönderdi nurbiş beyazıtı gönderecek; hürrem mişrima ile rüstemi evlendirip sadrazam yaptırdı nurbiş kızını sokulluya verip sadrazam yaptıracak:X

Pargalı ve Musti'nin katili dolaylı olarak da Cİhangir'in katili. :) Hatta Mehmet de günahlarının bedeli olarak ölmüş. :)

Vışşş.😱O zaman yılmaz Şahin'de dolaylı olarak hepsinin katili.:Fne laka.:sss
Mehmet'in katili belli.Hiç çevirmeyelim şimdi.:T:Melun Mustafa'nın melun anası kıydı ona.:(

hürremden sonra nurbiş diyorum .ss nurbiş demedi mi ilk bölümlerde hürrem sultanımın izinden yürücem diye:) aynısını da yapacak hürrem mustiyi gönderdi nurbiş beyazıtı gönderecek; hürrem mişrima ile rüstemi evlendirip sadrazam yaptırdı nurbiş kızını sokulluya verip sadrazam yaptıracak:X

Hürrem Sultab'ın izinden giderek Hürrem Sultan'a savaş açıyor.Neyin kafasını yaşıyorsun sen.:FAyrıca Hürrem bile onu öldürmek istiyor melunluk yapma.:bağır:
Bİr de öldürdüğü Hürrem'i oğlu.Dikkatini çekerim.Hürrem'in evladına kıyan Hürrem'in izinden gidermi.Saygı duymalıydı Beyazıt'a.:(

Mehmet'in katili belli.Hiç çevirmeyelim şimdi.:T:Melun Mustafa'nın melun anası kıydı ona.:(

Hürrem Sultab'ın izinden giderek Hürrem Sultan'a savaş açıyor.Neyin kafasını yaşıyorsun sen.:FAyrıca Hürrem bile onu öldürmek istiyor melunluk yapma.:bağır:
Bİr de öldürdüğü Hürrem'i oğlu.Dikkatini çekerim.Hürrem'in evladına kıyan Hürrem'in izinden gidermi.Saygı duymalıydı Beyazıt'a.:(
o menapoza girmesinden dolayı yoksa gerçekte istemiyo kalitenin sultanı .:)

Mahi'm yapmaz öyle şey inanmam söylentiden ibaret o. :A

yok rtık ab kurulunda değilsin ki sen karadayı izleme şüphesi ile gözetimdeydin en son :A

İşte sende değilsin seni indirdim koltuktan az önce.Kalitesizliğini ispat ederek.Kalite Düşmanı Nurbanu'yu destekleyerek diskalifiye olundun yani ettim.:A

Karadayı mı.:FHiç gerçekçi değilsin.:kiki:

İşte sende değilsin seni indirdim koltuktan az önce.Kalitesizliğini ispat ederek.Kalite Düşmanı Nurbanu'yu destekleyerek diskalifiye olundun yani ettim.:A

Karadayı mı.:FHiç gerçekçi değilsin.:kiki:
şüpheler var izlediğine dair:A

neyse ben hürrem öldükten sonra diyorum zaten ölene kadar kalitenin merkezi odur:A sırf hürremin kızı diye fingirdek mişrimayı kalitenin merkezine oturtacak değilim:X

şüpheler var izlediğine dair:A

neyse ben hürrem öldükten sonra diyorum zaten ölene kadar kalitenin merkezi odur:A sırf hürremin kızı diye fingirdek mişrimayı kalitenin merkezine oturtacak değilim:X

İşte bu sözlerinin tamamı aleyhine kullanılacak hemen yargıya çıkacaksın darbeyle olmayacak bu iş.:A

@yakup09 bir kurul kur hemen şunu yargılayalım.:A

Karadayı'yı neden izleyeyim çok saçma hadi Karagül desen neyse.:D