neyse hürrem teyze gitsin de beyazıta sıra gelince onu da düşünürüz
neyse hürrem teyze gitsin de beyazıta sıra gelince onu da düşünürüz
sen melun o daha melun yani .ssKölecik o.Bir Hür değil.Ayrıca onu derken Nurbanu'yu hürrem Sultan ile kıyaslayan bir melundun sen şimdi kışkırtıcı bir melun olmuşsun.
![]()
Nurbanu'nun da Hürrem'in de canı cehenneme.Kölecik o.Bir Hür değil.Ayrıca onu derken Nurbanu'yu hürrem Sultan ile kıyaslayan bir melundun sen şimdi kışkırtıcı bir melun olmuşsun.
![]()
sen melun o daha melun yani .ss
eskisi olsa satmazdım ama bundan umut yok ayrıca bu satmak da değil hürrem öldükten sonra nurbiş diyorumAsıl melun sensin.Hürrem'i satarak en taze Melunsun.![]()
Nurbanu'nun da Hürrem'in de canı cehenneme.Kışkırtacaz tabii.
![]()
eskisi olsa satmazdım ama bundan umut yok ayrıca bu satmak da değil hürrem öldükten sonra nurbiş diyorumyani o yokken
![]()
İyi hayal kuruyorsun panpa Hürrem'in nesi cennetlik ki katiller nasıl cennete gidiyi anlat bakalım bana bi.Mustafa orda bekliyor muhtemelen Hürrem'i rövanş için ama çok bekler.Hürrem'im taze güllerin içinde huzurla cennetinde cehenneme gönderdiği melunların yanışını izleyecek.![]()
ne alakası var .ss o kim gelirse gelsin kalitenin merkezi neyse yorum konusuna geç artıkınMustafa orda bekliyor muhtemelen Hürrem'i rövanş için ama çok bekler.Hürrem'im taze güllerin içinde huzurla cennetinde cehenneme gönderdiği melunların yanışını izleyecek.
Ama var ayrıca eskisi yenisi yok Hürrem Hürrem'dir.Eskisi Meryem'di Meryem'i seviyorsun sen anlaşılan Hürrem'i değil.![]()