Demet Akbağ diyoruz.yok artık 😱 ikisini topla sümbülün 10da 1i etmez
vay melun .ss
resmi koyduk yas ilk sayfaya onu ekle bu sezon başı resmi
Demet Akbağ diyoruz.yok artık 😱 ikisini topla sümbülün 10da 1i etmez
vay melun .ss
resmi koyduk yas ilk sayfaya onu ekle bu sezon başı resmi
o melun tabi izlicek .ssNeyse ölsün bakalım @Bully izlersin demi o bölümü
ben de demet akbağı değil edaleti kastediyorumDemet Akbağ diyoruz.
derin forumun oyunları bunlar .sshahahaha @xemrexxx ben bile muhteşem yüzyıl bölüm yorumunda etkiletliyim sen yoksun intihar etmen lazım sende yüz yok ama bakalım hangi yüzle artık insan içine karısıcaksın
Oh olsun o meluna en büyük fanı olduğu dizinin konusuna etiketlenmemiş yazık.hahahaha @xemrexxx ben bile muhteşem yüzyıl bölüm yorumunda etkiletliyim sen yoksun intihar etmen lazım sende yüz yok ama bakalım hangi yüzle artık insan içine karısıcaksın
hahahaha düşün yani ben bile burdayım ama sen yoksun destere gelsinde anlatım hemenderin forumun oyunları bunlar .ss
konu etkiletlenemdiği değil benim bile burada olupta onun olmamasında hahahOh olsun o meluna en büyük fanı olduğu dizinin konusuna etiketlenmemiş yazık.
ya işte kaderin cilvesi .sshahahaha düşün yani ben bile burdayım ama sen yoksun destere gelsinde anlatım hemen
konu etkiletlenemdiği değil benim bile burada olupta onun olmamasında hahah
anlatım bozukluğu yapma zaten bir my nin fanıyım başka fanı olduğum dizi mi varOh olsun o meluna en büyük fanı olduğu dizinin konusuna etiketlenmemiş yazık.
My'nin en büyük fanısın.ya işte kaderin cilvesi .ss
anlatım bozukluğu yapma zaten bir my nin fanıyım başka fanı olduğum dizi mi var
o konuda haklısın herkese nasip olmaz o asil unvanMy'nin en büyük fanısın.
Hı hı fankafa seni.o konuda haklısın herkese nasip olmaz o asil unvan
fankafalar başarısız dizileri fanlıkları ile başarılı göstermeye çalışanlar oluyor my zaten en başarılı o yüzden fankafa olmiyimHı hı fankafa seni.
de get @destere bile senden iyi biliyor tüm parlakalrı kapıyorben öğreticem sana kadınlığı bu sayfada yerin yok senin hadi naşşşş
haftaya salı ya da çarşamba galibaNe zaman banı açılıyo destere'nin
Daha varmış Hürrem'in ölümüne denk geliyohaftaya salı ya da çarşamba galiba
ya işte Allahın şanslı kulu tüm sezon o anı bekledi şoparDaha varmış Hürrem'in ölümüne denk geliyo
hahahah ayol napayım ben baş edemiyorum onla ilk defa böyle bir kişiyle rekabet ediyorum çok zorde get @destere bile senden iyi biliyor tüm parlakalrı kapıyor