resmi koysana panpaEyvallah
Haftaya da açarız o halde
Erken değilmi dahaevet noldu
ekranın kalitesinin merkezi gidiyor sen seviniyon .ss
İnşallah. Hürrem'in ölümünde açarsan sana güzel bir konu içeriği hazırlarım.Eyvallah
Haftaya da açarız o halde
neresi erken lo daha beyhan,rüstem,gülfem,beyazıt ve sülo ölecekErken değilmi daha
vay melun ben o konu içeriğini itina ile yok ederim .İnşallah. Hürrem'in ölümünde açarsan sana güzel bir konu içeriği hazırlarım.
Ozan da Ankara'nın Dikmeni'ni izliyor zaten @mrt-06 anti myci yapacaz inşallah onu.neresi erken lo daha beyhan,rüstem,gülfem,beyazıt ve sülo ölecek
vay melun ben o konu içeriğini itina ile yok ederim .
hepinizi dikmene gönderirim mutlu mesut yaşarsınızOzan da Ankara'nın Dikmeni'ni izliyor zaten @mrt-06 anti myci yapacaz inşallah onu.
Çok zor, bitene kadar dizimi izliycem. Ama gönlüm Dikmen'de tabii ki.Ozan da Ankara'nın Dikmeni'ni izliyor zaten @mrt-06 anti myci yapacaz inşallah onu.
Ne bilim hemen öldürmezler dedim Mayıs'a doğru felan ölür dedimneresi erken lo daha beyhan,rüstem,gülfem,beyazıt ve sülo ölecek
vay melun ben o konu içeriğini itina ile yok ederim .
yok artık pompy dizisi tarzı son bölüm herkesi öldürmelerini mi bekliyorsunNe bilim hemen öldürmezler dedim Mayıs'a doğru felan ölür dedim
Dikmen bizden sorulur gardaş.hepinizi dikmene gönderirim mutlu mesut yaşarsınız
Dizine ateşler yağsın batsın inşallah.Çok zor, bitene kadar dizimi izliycem. Ama gönlüm Dikmen'de tabii ki.
oh olsun sanaDikmen bizden sorulur gardaş.
Dizine ateşler yağsın batsın inşallah.
Dizi Mayıs'ta bitiyodu demi ben Hazarinda sanıyodum bticeğiniyok artık pompy dizisi tarzı son bölüm herkesi öldürmelerini mi bekliyorsun
Kalitenin erkeklerde merkezi Gani, kadınlarda Adalet. (@denizz19 )evet noldu
ekranın kalitesinin merkezi gidiyor sen seviniyon .ss
yok artık 😱 ikisini topla sümbülün 10da 1i etmezKalitenin erkeklerde merkezi Gani, kadınlarda Adalet. (@denizz19 )
vay melun .ssDizi Mayıs'ta bitiyodu demi ben Hazarinda sanıyodum bticeğini
resmi koyduk yas ilk sayfaya onu ekle bu sezon başı resmi
Neyse ölsün bakalım @Bully izlersin demi o bölümüyok artık 😱 ikisini topla sümbülün 10da 1i etmez
vay melun .ss
yok artık 😱 ikisini topla sümbülün 10da 1i etmez
vay melun .ss
Yok bu iyi kalsın
Hürrem'in öleceği bölümü diyorsan öleceği sahneyi panpalarım haber eder zaplarım ve büyük bir zevkle beddualar ederek izlerim tabii ki.Neyse ölsün bakalım @Bully izlersin demi o bölümü