aynen o bölümlerde burada olması lazımAslında gitmesin boşver Hürrem ve Rüstem'in ölümlerinde burada olması işimize gelir kiminle dalga geçeceğiz yoksa?
aynen o bölümlerde burada olması lazımAslında gitmesin boşver Hürrem ve Rüstem'in ölümlerinde burada olması işimize gelir kiminle dalga geçeceğiz yoksa?
Onlar ölünce konseyde yargılarız o melunu.aynen o bölümlerde burada olması lazım
hürrem hala ölmedi bir hafta geç girdim ölsün diye yine olmadıDaha varmış Hürrem'in ölümüne denk geliyo
nurbanuda bayılırdım mihrimahta umrumda olmazdıHı hı. Mihrimah az değil giymiş şey gibi. @destere Pedro'nun yerinde olsa düşüp bayılırdı.
sanki karşında soyunsa mişrima arkanı dönüp gidicen .ss totoşa bakhürrem hala ölmedi bir hafta geç girdim ölsün diye yine olmadı
nurbanuda bayılırdım mihrimahta umrumda olmazdı
mesela senin ismin titrek ayten olabilir ) kim bilebilirki aslını
mesela senin ismin titrek ayten olabilir ) kim bilebilirki aslını
bir süre bakarım tabi kenarda köşede oyalanırım hemen çekip gidecek kadar kafayı sıyırmadık nede olsa o da bir prenses ama bir nurbanu değil yani heyecandan düşüp bayılmama neden olacak bir altyapısı yoksanki karşında soyunsa mişrima arkanı dönüp gidicen .ss totoşa bak
owww kadın mihrimaha boynuz takıyor ) @Maskeli Fedai görmesin
son 40 saniyeye sar
sen rüsteme antlar binecek demiştin mecazi atlar biniyor maşallah adamabir süre bakarım tabi kenarda köşede oyalanırım hemen çekip gidecek kadar kafayı sıyırmadık nede olsa o da bir prenses ama bir nurbanu değil yani heyecandan düşüp bayılmama neden olacak bir altyapısı yok
owww kadın mihrimaha boynuz takıyor ) @Maskeli Fedai görmesin
yok benim bahsettiğim harbi arap atı erkek olanından rüstemin eceli at yüzünden olacaksen rüsteme antlar binecek demiştin mecazi atlar biniyor maşallah adama