- Reaksiyon puanı
- 59,712
- Puanı
- 1,060
Bana daha ceza vermedi saolsun o yüzden aramız iyidir.ama kendisi ya güncel haber olarak ya ceza olarak konuşur![]()
Bana daha ceza vermedi saolsun o yüzden aramız iyidir.ama kendisi ya güncel haber olarak ya ceza olarak konuşur![]()
derin forumla ters düşmedin ondandırBana daha ceza vermedi saolsun o yüzden aramız iyidir.![]()
panpa derin forum siz değil misiniz zaten sen full ban yiyonderin forumla ters düşmedin ondandır![]()
ne zaman ban ydim lo 6 aydan fazla süre geçtipanpa derin forum siz değil misiniz zaten sen full ban yiyon![]()
olsun sonuçta banlandınne zaman ban ydim lo 6 aydan fazla süre geçti![]()
ülkenin en büyük dizisi normal bişideğiştir bakalım konuyu) dizinin etinden sütünden faydalanıyorlar
![]()
forumun yasal başı değil mi adam ne deriniülkenin en büyük dizisi normal bişisoruna dacevap vereyim 2 kere ban yedim onlar da ozanla özel mesajla tartışırkene oldu
ozan zaten derin forumun başı
![]()
çaktorma derinden de geliyi neden o ka online olamsına rağmen mesaj yazmiyi saniyisin adam derin foruma tehdit olanları araştırıyorforumun yasal başı değil mi adam ne derini![]()
online olduğu süreye göre çok az mesajYorummu yapıyo )
adam koskoca admin senin gibi post mu kassınonline olduğu süreye göre çok az mesaj![]()
.ss post da sensin kasan da sensinadam koskoca admin senin gibi post mu kassın![]()
.ss post da sensin kasan da sensin![]()