- Reaksiyon puanı
- 59,712
- Puanı
- 1,060
Doğru Sülüman hainini konumuza karıştırmasak iyi olur ama daha şaşalı bir kapak resmi olur bence.sülüman var o resimde 😡 onu mozaikleyip koysam mı acaba![]()
Doğru Sülüman hainini konumuza karıştırmasak iyi olur ama daha şaşalı bir kapak resmi olur bence.sülüman var o resimde 😡 onu mozaikleyip koysam mı acaba![]()
Bir zahmet xemrexxx'i bu akşamlığına banlasan olmaz mı?![]()
ban tuşuna bastı mı en az 15 gün
mektupta yazacak öleceiğin i düşünüp yazmış melun![]()
bir şeyler yaptım bir bak bakemDoğru Sülüman hainini konumuza karıştırmasak iyi olur ama daha şaşalı bir kapak resmi olur bence.![]()
bölüm ikisi üerine kuruluDoğru Sülüman hainini konumuza karıştırmasak iyi olur ama daha şaşalı bir kapak resmi olur bence.![]()
kpa başlasın görüşücezBakilir
Her sey ayarlanir1 günlükte ayarlanir
![]()
Zaten o konu yüzünden editör puanım düştü sus.bölüm ikisi üerine kuruluresim saçma olursa @mrt-06 gibi yönetim müdahelesi ile karşı karşıya kalırsınız
![]()
Sülüman'a gerek yok resimde bölüm Musti'nin bölümü sadece.bölüm ikisi üerine kuruluresim saçma olursa @mrt-06 gibi yönetim müdahelesi ile karşı karşıya kalırsınız
![]()
oh oh suyundan da koyZaten o konu yüzünden editör puanım düştü sus.![]()
tabe tabe işte fanlık böyle bişiSülüman'a gerek yok resimde bölüm Musti'nin bölümü sadece.![]()
Aynen.oh oh suyundan da koy
tabe tabe işte fanlık böyle bişi![]()
tarihi kişiliğe hala hakaret ediliyi @Yakamoz-Asi göreveAynen.Bu konuda bari Sülüman'ın meymenetsiz suratını görüp moralimiz bozulmaz en azından.
![]()
Yürü menapozlunun yanına.oh oh suyundan da koy
tabe tabe işte fanlık böyle bişi![]()
Sülüman'a bugün istediğim lafı ederim yoksa içimde kalır bugün etmeyecem de ne zaman edecem?tarihi kişiliğe hala hakaret ediliyi @Yakamoz-Asi göreve![]()
kendisi tv de kalitenin sembolü devlet işinde adalet ve demokrasinin sembolüYürü menapozlunun yanına.![]()
FF Yönetim ile muhttap olursun o zamanSülüman'a bugün istediğim lafı ederim yoksa içimde kalır bugün etmeyecem de ne zaman edecem?![]()
Severim panpamı.kendisi tv de kalitenin sembolü devlet işinde adalet ve demokrasinin sembolü
FF Yönetim ile muhttap olursun o zaman![]()
ama kendisi ya güncel haber olarak ya ceza olarak konuşurSeverim panpamı.![]()