Çiğdem yarın profilinde ve özelde cevap ver, cevap ver diye sorular görürsen hiç şaşırma.ben yaptımmı böylesini yaparım işteee canikom
Çiğdem yarın profilinde ve özelde cevap ver, cevap ver diye sorular görürsen hiç şaşırma.ben yaptımmı böylesini yaparım işteee canikom
facebooktan bakar söylerim ben vadikızına
cesetten kurtulmana yardım ederim @vadikızı sen yeter ki doğra ay gerçi seni doğraması da zordur her tarafın kemik et de yok ki.ssbıçakla doğrayabilir aaaaaa
nereye müdahele ediyon halktan talep var görmedin mi@sokak sanati senin yetkin de yok bölüme neyse çıkıyorum ben müdahale ederim.
Sana da gün doğdu.nereye müdahele ediyon halktan talep var görmedin mi
@sokak sanati senin yetkin de yok bu bölüme neyse çıkmıyorum ben müdahale ederim.
@sokak sanati @xemrexxx görüyormusunuz ayol burda emreye gaz veriyor sonrada konuyu silicekmiş birde safım ayağı çekiyor bize atacan efendi bu mesajı yazıcıdan çıkarttım çerçeve yaptırdım duvarımada astımEmre castı güzel oluşturmuş cidden.Bu kadro bu hikaye ile 1000 çıkartırsın.
sen de bu ka safoz olma@sokak sanati @xemrexxx görüyormusunuz ayol burda emreye gaz veriyor sonrada konuyu silicekmiş birde safım ayağı çekiyor bize atacan efendi bu mesajı yazıcıdan çıkarttım çerçeve yaptırdım duvarımada astım
@sokak sanati @xemrexxx görüyormusunuz ayol burda emreye gaz veriyor sonrada konuyu silicekmiş birde safım ayağı çekiyor bize atacan efendi bu mesajı yazıcıdan çıkarttım çerçeve yaptırdım duvarımada astım
bakalım nasıl olacak? Başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?