sağol hayal dünyam pompyninkiyle yarışır zati@xemrexxx Naptın sen ya Hayal dünyana bayılıyorum komaya girdim
@Çiğdem- zaten 5 bin aldığı için senin ücreti biraz fazla tuttukFotoğraf isterken hayal ettiğim ve şimdi uğradığım hayal kırıklığı neyse yeni başrolüm hayırlı olsun 70 bin liraya anlaştım bölüm başına @mrt-06
konuya anket koysam mı acaba sizce çiğdemle deniz halvete girebilecekelr mihahaha ayy kesin @xemrexxx fotonu netten konuştuğu bir kıza benim diye göstericek sanmışsındır
@mrt-06 çöpe atıcak senin bu konnua senide az bekle hahahkonuya anket koysam mı acaba sizce çiğdemle deniz halvete girebilecekelr mi
Bana bak şopar iyi birşey mi kötü bir şey mi dedin anlamadım ama Music Survivor'da Yıldız benim puanımı alacak ona göre.kız @*YıldırıM* acaba starik ağa mı olsun satirik mi karar veremedim
zaten puanına bağlı her şeyBana bak şopar iyi birşey mi kötü bir şey mi dedin anlamadım ama Music Survivor'da Yıldız benim puanımı alacak ona göre.
Ay Yıldız elenirse eleminden kederinden kurtulamam yani.zaten puanına bağlı her şey
şimdi iyi point verirsen yakışıklı bit şehzade olabilirsin kötü point veirrsen hadım edilmiş harem ağası da olabilirsinAy Yıldız elenirse eleminden kederinden kurtulamam yani.
Benim öyle takıntılarım yok istersen huysuzun evcil hayvanı yap.şimdi iyi point verirsen yakışıklı bit şehzade olabilirsin kötü point veirrsen hadım edilmiş harem ağası da olabilirsin
valla bilemiyorum şimdi @Çiğdem- seni yatağa atar sonra ışıkları kapatır sabah bir uyanırsın yanında sultan sülüman yatıyor ona göre iyi point ver yıldızaAy yanık kilotlu çorap kokusu aldım.
Sultan Süleyman olsa daha iyi olur sevdim ben bunu.valla bilemiyorum şimdi @Çiğdem- seni yatağa atar sonra ışıkları kapatır sabah bir uyanırsın yanında sultan sülüman yatıyor ona göre iyi point ver yıldıza
@Çiğdem- ben aşık oldum galiba.tam bulmuşunuz yine birbirinizi ikinizide yakmadan naşlayın bakalım