Yalnız Çiğdem'i asıl kız yapmak hikayedeki inandırıcılığı zedelemez mi? Yani bu kadar kız varken neden Çiğdem diye sorar izleyici.@Çiğdem- deki kıskançlığı biliyorsun neden olmasın
Yalnız Çiğdem'i asıl kız yapmak hikayedeki inandırıcılığı zedelemez mi? Yani bu kadar kız varken neden Çiğdem diye sorar izleyici.@Çiğdem- deki kıskançlığı biliyorsun neden olmasın
Ayy hiç sorma bunlar bir gün saç başa kavga edecekler hayırlısı artık.Beklenen sitem gelmiştir @Çiğdem- @Harunnn60
@Çiğdem- o ka ben güzelim-sempatiğim-reklamda oynayıp ünlü oalcaktım bobişim engel oldu diyip duruyordu kendini kantılaması için bir şans bence bu bakalım bizi mi kandırıyorduYalnız Çiğdem'i asıl kız yapmak hikayedeki inandırıcılığı zedelemez mi? Yani bu kadar kız varken neden Çiğdem diye sorar izleyici.
Ayy hiç sorma bunlar bir gün saç başa kavga edecekler hayırlısı artık.
Çiğdem'de kolay lokma değil bence.Diyorsun. Vadikızı alır bence.
Çiğdem'de kolay lokma değil bence.
Beklenen sitem gelmiştir @Çiğdem- @Harunnn60
bence @xemrexxx @vadikızı nı zırlayan hatun olarak alsın ismi zırlayan hatun olsun ve normaş türkçe knuşmasın zırlayarak konuşsun adile naşit şabanoğlu şabanda tavuk gibi gıdıklayarak konusuyordu vadikızı da zırlayan hatun olarak zırlayarak konuşsunalmasın beni ne yapacam @Çiğdem- den bana sıra gelirmi hiç
kavga çıkacakbence @xemrexxx @vadikızı nı zırlayan hatun olarak alsın ismi zırlayan hatun olsun ve normaş türkçe knuşmasın zırlayarak konuşsun adile naşit şabanoğlu şabanda tavuk gibi gıdıklayarak konusuyordu vadikızı da zırlayan hatun olarak zırlayarak konuşsun
@Harunnn60 @GunesinOglu @mrt-06 @sürgünüm @sokak sanati
işte profilide diziye uygun
bence @xemrexxx @vadikızı nı zırlayan hatun olarak alsın ismi zırlayan hatun olsun ve normaş türkçe knuşmasın zırlayarak konuşsun adile naşit şabanoğlu şabanda tavuk gibi gıdıklayarak konusuyordu vadikızı da zırlayan hatun olarak zırlayarak konuşsun
Evden kaçıp İstanbul'a @destere'nin yanına gitseymiş ordan konservatuara girip bir şeyler yapardı belki. @Çiğdem- kız ne korkakmışsın sen. Bak destere köyden seni vurmak için gelenlerden korurdu da .@Çiğdem- o ka ben güzelim-sempatiğim-reklamda oynayıp ünlü oalcaktım bobişim engel oldu diyip duruyordu kendini kantılaması için bir şans bence bu bakalım bizi mi kandırıyordu
Çiğdem kaç bence vadikızı geliyor arkandan.bence @xemrexxx @vadikızı nı zırlayan hatun olarak alsın ismi zırlayan hatun olsun ve normaş türkçe knuşmasın zırlayarak konuşsun adile naşit şabanoğlu şabanda tavuk gibi gıdıklayarak konusuyordu vadikızı da zırlayan hatun olarak zırlayarak konuşsun
ben yaptımmı böylesini yaparım işteee canikomAyy ben böyle thug lige görmedim😱
yarın helvanı yicez benceben yaptımmı böylesini yaparım işteee canikom
ben yaptımmı böylesini yaparım işteee canikom
facebooktan bakar söylerim ben vadikızınaKan çıkmaz umarım. Adresini kimse bilmiyor dimi.
Kan çıkmaz umarım. Adresini kimse bilmiyor dimi.
bıçakla doğrayabilir aaaaaabu arada @mrt-06 padişah dennis çiğdemi seçmiyor dizide çiğdem padişahın peşinde yani acun hatunla bülent varken çiğdemi kim napsın
yarın helvanı yicez bence