Şaka filan yapma bence geçen beni haşlıyordu niye @Çiğdem- etiketleniyor da ben etiketlenmiyorum dedi. Şaştık kaldık.Melek ablaya şaka yapıyorum.
Şaka filan yapma bence geçen beni haşlıyordu niye @Çiğdem- etiketleniyor da ben etiketlenmiyorum dedi. Şaştık kaldık.Melek ablaya şaka yapıyorum.
destere bu ka yaşlı mı kız destere olduğunu nereden çıkardın kuru iftira
Şaka filan yapma bence geçen beni haşlıyordu niye @Çiğdem- etiketleniyor da ben etiketlenmiyorum dedi. Şaştık kaldık.
prenses bülent e yakın bir ağa düşünüyorum kendime
ivet o ama resimdeki dizideki partneri daha elverişli olduğundan tüm yeteneklerini sergiliyor kızcağız hele kralla bir ormana gidityorlar o sahneyi @destere ye attım 1 hafta utancından foruma giremediMargaery miydi neydi GoT'ta ki kadın değil mi o.
daha bu ne ki all starın sonuçlarının açıklandığı günlere yeni bölüm koyucam reytingini düşürücemBu kadarını beklemiyordum
Acun Hatun ne ya
Emre castı güzel oluşturmuş cidden. Bu kadro bu hikaye ile 1000 çıkartırsın.
çükübiks ağa ile prenses bülent önceki diziden @Billy Kane bilir bir de oradan bamyagül hatun gelecekÇüküpiks'de ne anlatmaya çalıştın @xemrexxx
ivet o ama resimdeki dizideki partneri daha elverişli olduğundan tüm yeteneklerini sergiliyor kızcağız hele kralla bir ormana gidityorlar o sahneyi @destere ye attım 1 hafta utancından foruma giremedi
daha bu ne ki all starın sonuçlarının açıklandığı günlere yeni bölüm koyucam reytingini düşürücem
Emre castı güzel oluşturmuş cidden. Bu kadro bu hikaye ile 1000 çıkartırsın.
Şöyle suratına kezzap attıp balkondan aşağı fırlatsın seni dizide.Dizide maşallah neler yapar bana intikamını böyle alar
@Çiğdem- bu bence iki hatunu sevgili yapacak böyle intikam alacak
@Çiğdem- deki kıskançlığı biliyorsun neden olmasınŞöyle suratına kezzap attıp balkondan aşağı fırlatsın seni dizide.
almasın beni ne yapacam @Çiğdem- den bana sıra gelirmi hiç