Muhteşem Veda / Muhteşem Yüzyıl Kösem Final Yorumları

Ahahahahha aynen :D

Ulan Turhan çocuklara kıymayacağım dedin de kıymadığın bir çocuklar kaldı zaten. Cariyeler de dahil olmak üzere 16382638372 kişiyi öldürdün bu mudur insanlık?
Kösem'in ölümü ne bileyim biraz sönük gibi oldu. Ahmet, Murat, İbrahim ve anne-babası hakkında flashback bekledim ama gelmedi, daha da gelmez herhalde?
Ne komik sahneydi ulan önce cariyeler kadinin takilarina saldirdilar sonra ayilinca kaçıştılar :F Leş kargalari gibi :F

Bu lanet turhan 188828272823 kisiyi öldürdü cidden sonra gülümsedi kesin akıl hastası :F Koy teksas katliamina oynasin :A @Çiğdem- @xemrexxx @Bully

kara büyü yaptı bana ayoll neyseki meryemdende kurtuldum kösemdende :A :A :A
Meryemden pek emin degiliz :A

Ve bitti..

Bana ilk bölüm reytinglerini görene kadar ki yaşattığı heyecan için teşekkürler.. Muhteşem Yüzyıl'ı FOX'ta hayal bile etmemiştim daha önce hiç. :D Acısıyla daha az tatlısıyla bitti.. :A

Nurgül'ü FOX'ta kadın dramasıyla görmek istiyorum, Erkan Petekkaya da FOX'ta diye küsmezse tabi. :A

Ve bitti..

Bana ilk bölüm reytinglerini görene kadar ki yaşattığı heyecan için teşekkürler.. Muhteşem Yüzyıl'ı FOX'ta hayal bile etmemiştim daha önce hiç. :D Acısıyla daha az tatlısıyla bitti.. :A

Nurgül'ü FOX'ta kadın dramasıyla görmek istiyorum, Erkan Petekkaya da FOX'ta diye küsmezse tabi. :A
lale devrini satıcaz size daha:A

:F:Ftöbe yarabimm seni teyzenle böyle konuşmakten men ediyorum emree
men ediyorum falan yaşın ortaya çıkıyor kullandığın kelimelerden:A

Ve koca bir maceranın sonuna geldik. Muhteşem Yüzyıl hakkında yazabileceğim sayfalarca şey var. Dizi başladığında 7. sınıftaydım şu an üniversitenin ilk senesi bitti. Resmen diziyle büyüdüm ve 2011'den beri özellikle ilk MY bitene kadar dizi hep hayatımda oldu. 2014'te biterken 2015'te Kösem'in başlayacağını bildiğimden onun finalinin hissettirdikleri daha farklıydı. Bu sefer biten ilk MY'de olduğu gibi birinin hayatı değil koca bir seri. O yüzden daha duygu yüklüydü benim için.
Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum bu muhteşem dizi için. #muhteşemveda