memeli oğlana gıcıksın demek sen de iyice bunadın
![]()
muratımsız olmuyor gerçektenTurhan candır, az kaldı tekmeyi vuracak birazdan Kösem'e
İlan-ı aşk ediyor koskoca sultana utanmadan![]()
memeli oğlana gıcıksın demek sen de iyice bunadın
![]()
muratımsız olmuyor gerçektenTurhan candır, az kaldı tekmeyi vuracak birazdan Kösem'e
İlan-ı aşk ediyor koskoca sultana utanmadan![]()
kıskançNurgül Yeşilçay'ın gözaltı torbaları yaşlandırma bırakmamış kadın direk yaşlı gözüküyor![]()
![]()
sen kaliteden ne anlarsın.ssmuratımsız olmuyor gerçektendizinin 40 dakıkası falan kaldı ama ibonun ölümü dışında birşey yok
![]()
Ben de Turhan'ın Kösem'i geberteceği sahneyi bekliyorum sadecemuratımsız olmuyor gerçektendizinin 40 dakıkası falan kaldı ama ibonun ölümü dışında birşey yok
![]()
Maraz Ali Brezilya'da çiftçi olmuş o haberi kim uydurduysa ödüllendirmek lazımkıskanç
neyse edhoya murat yıldırım ve mehmet akif alakjurt katılacak haberini sen çıkardın dimi yine üstün açık mı uyudun@Çiğdem-
muratımsız olmuyor gerçektendizinin 40 dakıkası falan kaldı ama ibonun ölümü dışında birşey yok
![]()
Murat'la Farya iki kılıç sallasaydı birbirine.![]()
En son izlediğimde öyleydiler sürekli.
![]()
Ben de Turhan'ın Kösem'i geberteceği sahneyi bekliyorum sadece
Yoksa çatlayacam sıkıntıdan![]()
sırf muratım için izledim bu diziyi hemde 2lere kadarkıskanç
neyse edhoya murat yıldırım ve mehmet akif alakjurt katılacak haberini sen çıkardın dimi yine üstün açık mı uyudun@Çiğdem-
sen kaliteden ne anlarsın.ss
Hacı geberdi, sıra Kemankeş'te, Turhan şov başladı![]()

muratımın suçluları tek tek geberiyor ayoll düşmanımın düşmanı dostumuz turhanın yanındayızHacı geberdi, sıra Kemankeş'te, Turhan şov başladı![]()
sen ne anlarsınUlan bu nasıl dizi, Kemankeş şimdi ölmüyordu ki?
seni de geberteceğiz pis .ssmuratımın suçluları tek tek geberiyor ayoll düşmanımın düşmanı dostumuz turhanın yanındayız![]()
Turhan herkesi kılıçtan geçiriyormuratımın suçluları tek tek geberiyor ayoll düşmanımın düşmanı dostumuz turhanın yanındayız![]()
şu hazinenin bir kısmını senin kanala bağışlasak mıAh ah dolaplara sığınacak kadın mıydın.![]()
Turhan herkesi kılıçtan geçiriyor
Haydi sıra Kösem'de, gebersin artık şu cadoloz![]()
hhahha yakalandı moruk kösemsen ne anlarsın
seni de geberteceğiz pis .ss
ay en sevdiğim müzik çalıyor![]()
ay resmen yolun sonu.ss
şu hazinenin bir kısmını senin kanala bağışlasak mı![]()
ay resmen yolun sonu.ss
şu hazinenin bir kısmını senin kanala bağışlasak mı![]()