Hahaha aynen ne kadar da çirkin olmuş neyse ki Beren'im bu hallere düşmediHAHAHAH eline deynek almış hikayelerdeki cadılara benzemiş ayoll![]()
Gerçi onun her hali güzel olur
Hahaha aynen ne kadar da çirkin olmuş neyse ki Beren'im bu hallere düşmediHAHAHAH eline deynek almış hikayelerdeki cadılara benzemiş ayoll![]()
Nasya beni tanıyor mu
sana bir sır vereceğim gibi mi olalım![]()
sen bir de vk.com a gir de görAman onlar çok çirkefti.Kösem'in fanları AB dedikte iyi mi ettik.
![]()
bence pana film ibret alsın fazla para hırsının sonu kötü olur
kösem 20 yaş yaşlanmıs ama turhan 10 yaş gençleşmiş ayollsen bir de vk.com a gir de gör
bence pana film ibret alsın fazla para hırsının sonu kötü olur![]()
Bana ne ondan bana meryoşu kovan Raci'den bahsetsen bir de vk.com a gir de gör
bence pana film ibret alsın fazla para hırsının sonu kötü olur![]()
hoşt ne kovması 3:sezon başrol olurBana ne ondan bana meryoşu kovan Raci'den bahset![]()
![]()
hoşt ne kovması 3:sezon başrol olur
lalezar da ihanet etti![]()
hoşt ne kovması 3:sezon başrol olur
lalezar da ihanet etti![]()
bunayınca böyle oluyorlar sülüman da böyle olmuştuAlın şunu idam edin.Ne kolay dedi.
![]()

ay azıttı bu iyiceEmree benim kemankeşş yaşlandırılınca daha karizma olmuş yaa![]()
Oh iyi olmuş
bunayınca böyle oluyorlar sülüman da böyle olmuştuEkli dosyayı görüntüle 56078
ay azıttı bu iyice@Çiğdem-
Oh iyi olmuş
Kemankeş'i de yaşlandıraydınız bari, adam kadından soğudu bir anda![]()
sarayda herkes 20 yaş gitmiş ama turhan 10 yıl önceye gitmiş gözlerden kaçmıyor ayollbunayınca böyle oluyorlar sülüman da böyle olmuştuEkli dosyayı görüntüle 56078
ay azıttı bu iyice@Çiğdem-
memeli oğlana gıcıksın demek sen de iyice bunadınsarayda herkes 20 yaş gitmiş ama turhan 10 yıl önceye gitmiş gözlerden kaçmıyor ayoll
o kemankeşmidir nedir silahtarımı öldürmüştü ozamandan beridir gıcığım ona![]()
Turhan candır, az kaldı tekmeyi vuracak birazdan Kösem'esarayda herkes 20 yaş gitmiş ama turhan 10 yıl önceye gitmiş gözlerden kaçmıyor ayoll
o kemankeşmidir nedir silahtarımı öldürmüştü ozamandan beridir gıcığım ona![]()
günaydın yıllardır aşıklar birbirlerineKemankeş Kösem'e mi yazıyor![]()
![]()