kız siz cadolozlardan beklenirAnnemden büyüğüm tövbe tövbe![]()
![]()
![]()
ahhh vampir gibi şuankı yaşımda kalsam keşke hepkız siz cadolozlardan beklenirne büyüsü yaptın Allah bilir
![]()
ay fantezilere bak 😱 oğlanların kanını emicen dimi 😱 @vadikızı teyzem şuna edep dersi ver biraz😱ahhh vampir gibi şuankı yaşımda kalsam keşke hep![]()
yatutarsa muratımı hatırlattıYuh Ekşi'de sadece 4-5 entey girilmiş finalle ilgili
tatildedirler inşallah.ssYuh Ekşi'de sadece 4-5 entey girilmiş finalle ilgili
unuttun mu ki😱 doğru sen günde 50 parlakla fanteziler kuruyonyatutarsa muratımı hatırlattı![]()
![]()
![]()
hhahah unutmaya çalısıyoz işte ayolltatildedirler inşallah.ss
unuttun mu ki😱 doğru sen günde 50 parlakla fanteziler kuruyon![]()
bence osmanlı tokadı at çiğdeme hazır muhteşem yüzyıl konusundayızkoca kız olmuş yaw ne dersi verecem ben
Zaten sol frame'de görmeyince bir şok oldum, konuya girince daha da şok oldum şaka gibi. Normal bölümle bile üst sıralara çıkan dizinin konusu final zamanı bomboş.tatildedirler inşallah.ss
unuttun mu ki😱 doğru sen günde 50 parlakla fanteziler kuruyon![]()
sultanımız ölüyor diye tüm melunlar sevinçle geldi konuya neyse ki hepsinden kurtuluyoruzhhahah unutmaya çalısıyoz işte ayoll
iyi reyting almış konumuz![]()
hahaha @batuhankaralar ne azarlaması ne yapmışki @Harunnn60 a magazin haberi çıksın koş ayollsultanımız ölüyor diye tüm melunlar sevinçle geldi konuya neyse ki hepsinden kurtuluyoruz@Bully gidiyor bile @batuhankaralar ı da sete azarlamaya çağırmışlar dava açılır hapse düşer
sırada sen varsın çikinella dikkat et kendine karanlıkta tek gezme biri gelip bıçaklar mazalllah
![]()
ayol starın yeni dizisine kiralık aşk çakması ddemiş galiba sonra dizinin yönetmeni gel bakayım sete bir ifadeni alayım demiş ben öyle duydum
ayol starın yeni dizisine kiralık aşk çakması ddemiş galiba sonra dizinin yönetmeni gel bakayım sete bir ifadeni alayım demiş ben öyle duydumneyse iyi geceler ben kaçtım
![]()
hhhah tamam cnm kolay değil 1 yıllık suskunluktan sonra bugünkü poerformansın yorulmuşsundurayol starın yeni dizisine kiralık aşk çakması ddemiş galiba sonra dizinin yönetmeni gel bakayım sete bir ifadeni alayım demiş ben öyle duydumneyse iyi geceler ben kaçtım
![]()
Evet bariş yöşle yazismadi var neyse yarin bakariz good nightHahahahah öyle mi olmuş harbi![]()
Yeni haber çıktı
Yeni haber çıktı![]()
özelden öğren emreden gelişmeleri sana hayatının haberi çıktı ayoll @batuhankaralar ı burdada rezil edelimEvet bariş yöşle yazismadi var neyse yarin bakariz good night![]()
Yarın sorarımözelden öğren emreden gelişmeleri sana hayatının haberi çıktı ayoll @batuhankaralar ı burdada rezil edelim![]()
![]()
![]()