Muhteşem Veda / Muhteşem Yüzyıl Kösem Final Yorumları

Ne komik sahneydi ulan önce cariyeler kadinin takilarina saldirdilar sonra ayilinca kaçıştılar
Leş kargalari gibi

Bu lanet turhan 188828272823 kisiyi öldürdü cidden sonra gülümsedi kesin akıl hastası
Koy teksas katliamina oynasin
@Çiğdem- @xemrexxx @Bully

kara büyü yaptı bana ayoll neyseki meryemdende kurtuldum kösemdende
Meryemden pek emin degiliz

kız beğenmesen de yine de memeli olan çağatay oğlana 6 verirken meryoşa 10 nurgüle 8-9 verdin çok bozdun sen

dur daha öteki tarafa yürüyüş var my nin en meşhur sahnelerinden
Evet işte ben de onu bekliyorum ama saat geç oldu diye düşündüm bir an.

Ve bitti..

Bana ilk bölüm reytinglerini görene kadar ki yaşattığı heyecan için teşekkürler.. Muhteşem Yüzyıl'ı FOX'ta hayal bile etmemiştim daha önce hiç.
Acısıyla daha az tatlısıyla bitti..

Nurgül'ü FOX'ta kadın dramasıyla görmek istiyorum, Erkan Petekkaya da FOX'ta diye küsmezse tabi.

lale devrini satıcaz size daha

töbe yarabimm seni teyzenle böyle konuşmakten men ediyorum emree
men ediyorum falan yaşın ortaya çıkıyor kullandığın kelimelerden

Ve koca bir maceranın sonuna geldik. Muhteşem Yüzyıl hakkında yazabileceğim sayfalarca şey var. Dizi başladığında 7. sınıftaydım şu an üniversitenin ilk senesi bitti. Resmen diziyle büyüdüm ve 2011'den beri özellikle ilk MY bitene kadar dizi hep hayatımda oldu. 2014'te biterken 2015'te Kösem'in başlayacağını bildiğimden onun finalinin hissettirdikleri daha farklıydı. Bu sefer biten ilk MY'de olduğu gibi birinin hayatı değil koca bir seri. O yüzden daha duygu yüklüydü benim için.
Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum bu muhteşem dizi için. #muhteşemveda