Yerum.Zaten senin aile bizden.Mide gribi de yeni türedi, daha neler çıkacak acaba. .ss
Çok teşekkürler ablam.Dünden beri bana bozuksun ama bu mesajınla bozuk olmadığını anladım.
Bozuk olduğumu nerden çıkardın ablacım niye bozuk olacam ki sana
Yerum.Zaten senin aile bizden.Mide gribi de yeni türedi, daha neler çıkacak acaba. .ss
Çok teşekkürler ablam.Dünden beri bana bozuksun ama bu mesajınla bozuk olmadığını anladım.
Bitirmeye kıyamıyorum maalesef. .ss Geçen gün izledim bir bölüm kalan üç bölümü de bu ay izleyip bitiririm.
Deniz demişken dün, yarın verecem demişsin hani nerde hediyeler.@denizz19
Deniz Seki paylaşımımdan dolayı.Bozuk olduğumu nerden çıkardın ablacım niye bozuk olacam ki sana
Yok yok ben tahmin edemiyorum öyle bir yazdın ki beklenen birleşme olamayacak gibi. 😱Aman tahmin edilir bir final tabi ki gözler doluyor.
Deniz Seki paylaşımımdan dolayı.
Yok yok ben tahmin edemiyorum öyle bir yazdın ki beklenen birleşme olamayacak gibi. 😱
Deniz Seki paylaşımımdan dolayı.
Yok yok ben tahmin edemiyorum öyle bir yazdın ki beklenen birleşme olamayacak gibi. 😱
rica ederim cnm beğenmene sevindim birşeyler yapmaya çalıştık ama senin eline kimse su dökemez bu konulardaÇok teşekkürler bütün hediyelerim harika.O filmi bilmiyordum yalnız. 😱
Çok teşekkürler, inşallah.Güya ortak dizimiz ama 4. sezonda bıraktın.
Teşekkürler kardeşim, inşallah.Senle niye sıkıntılı tanışmıştıktı ben öyle bir şey hatırlamıyorum, senle hep iyidik.
Teşekkürler Show MAX.
Teşekkürler. 🙂
Teşekkürler.Hediyedeki adamı tanıyamadım ama iyi biri olmalı.
Ben anlarım işte.He evet biraz kızmıştım olmamış attım o yüzden biraz kırıldım ama böyle bir konuya yansıtmak istemedim
Rachell&Ross'u diyorum.Hangisinden bahsediyorsun Joey ile Phoebe mi yoksa Rachel ile Ross mu.
Ben anlarım işte.O zaman özür dilerim, biraz fazla abarttım orda daha sonradan farkına vardım, silerim o mesajı bugün.
Rachell&Ross'u diyorum.Phoebe&Joey ne alaka. 😱
Tabii bu konuda star benim.rica ederim cnm beğenmene sevindim birşeyler yapmaya çalıştık ama senin eline kimse su dökemez bu konularda
Teşekkürler abim.Büyük tebrikler Atacan.bende oluyorum yakında.
Ben anlarım işte.O zaman özür dilerim, biraz fazla abarttım orda daha sonradan farkına vardım, silerim o mesajı bugün.
Rachell&Ross'u diyorum.Phoebe&Joey ne alaka. 😱
Öfff sus oldu olacak finali anlat.Onların şeyi yokmu onlarda birleşsin.Rac ile Ross için üzgünüm.
Tabii bu konuda star benim.
Teşekkürler abim.Hediyemi göremedim.
Birazdan hallediyorum.Evet biraz öyle oldu önemli değil ama silmen iyi olur tabii
Öfff sus oldu olacak finali anlat.Bütün hevesimi kaçırıdın. .ss
bu devirde star olmak için abla olmak gerekiyor cnmAbla değil de abi diye uyarlıyalım bence bana. .ss
Ben başından beri Pheobe&Joey aşkı istiyordum taaa 2. sezondan beri eğer deidğin gibi bir gelişme olursa çok mutlu olurum.Beni biliyorsun ben Ross ile Rachel aşkını hiç desteklemedim. O yüzden üzgünüm.
Ben başından beri Pheobe&Joey aşkı istiyordum taaa 2. sezondan beri eğer deidğin gibi bir gelişme olursa çok mutlu olurum.Diğer ikili için feci üzülürüm bence beni kandırıyorsun sonu mutlu bitecek komedi dizisi sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?