Yok be 2019 olmadan bu iş hallolur kimse bana inanmıyor ama benim kalbim temizdir içime doğdu bu iş olacak.Hedef 2023 diyor musun
Yok be 2019 olmadan bu iş hallolur kimse bana inanmıyor ama benim kalbim temizdir içime doğdu bu iş olacak.Hedef 2023 diyor musun
Bütün Ankara'yı dolaşYok be 2019 olmadan bu iş hallolur kimse bana inanmıyor ama benim kalbim temizdir içime doğdu bu iş olacak.
Her şeyi yapacağım fanlarımız merak etmesin.Bütün Ankara'yı dolaş
Yuva yıkanın yuvası olmaz iyi düşünSevgilisi varsa da ayırırız anam biz Unutma Beni izleyerek büyüdük.@xBUGRAx
Ayrıca ben bulacağıma inanıyorum bence kaderim o benim, eminim hissediyırum. 😳
Ya senin ağzından niye iyi bir şey çıkmıyor.Yuva yıkanın yuvası olmaz iyi düşün
İlk sayfada ve profilimde detaylar var abicim bu kadar şeyi nasıl anlatayım şimdi. Gündemden geri kalmışsın.Neye abisi?
Sevgilisi seni evire çevire dövsün de aklın başına gelsinYa senin ağzından niye iyi bir şey çıkmıyor.Olur olacak...
Sende kına yakarsın.Sevgilisi seni evire çevire dövsün de aklın başına gelsin
Napim abisi bavul hazırlıyorumİlk sayfada ve profilimde detaylar var abicim bu kadar şeyi nasıl anlatayım şimdi. Gündemden geri kalmışsın.
Morarmış suratını bizimle paylaşmayı ihmal etmeSende kına yakarsın.
Ben deli değilim abicim....Napim abisi bavul hazırlıyorumGündemi takip edemez oldum.
Bu havada evde tıkışıp kalman hatan. Seni @Çiğdem- bacımın terapi merkezine alalım. Ağaç filan vardır orda. Kuş kovalarsın
Aaa zaten Tilki Kıza düşmek Zeki denGerekirse pop müzik dinlerim Zekiyi hemen unuturum.
Bendeki kasları unutuyorsun galiba beni dövmek hele morartmak kolay mı be.Morarmış suratını bizimle paylaşmayı ihmal etme
Deliler hep deli değilim derBen deli değilim abicim....Aaa iyi tatiller doğru senin mevsimin geldi.
Kızın sevgilisi boksör çıksın bakalım o zaman kasların seni kurtarabiliyor muBendeki kasları unutuyorsun galiba beni dövmek hele morartmak kolay mı be.Sen çiğdem çitlerken ben kas yaptım.
O kızın öyle tiplere bakacağını sanmam benim gibi elit biriyle çıkıyordur şayet biriyle çıkıyorsa.Kızın sevgilisi boksör çıksın bakalım o zaman kasların seni kurtarabiliyor mu
Ses olsun diye Erkenci Kuşa baktım da .............................Arada gir buraya yazlık dizi yorumlaşırız @Çiğdem-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?