Yok be 2019 olmadan bu iş hallolur kimse bana inanmıyor ama benim kalbim temizdir içime doğdu bu iş olacak.Hedef 2023 diyor musun![]()
Yok be 2019 olmadan bu iş hallolur kimse bana inanmıyor ama benim kalbim temizdir içime doğdu bu iş olacak.Hedef 2023 diyor musun![]()
Bütün Ankara'yı dolaşYok be 2019 olmadan bu iş hallolur kimse bana inanmıyor ama benim kalbim temizdir içime doğdu bu iş olacak.![]()
Her şeyi yapacağım fanlarımız merak etmesin.Bütün Ankara'yı dolaş![]()
Yuva yıkanın yuvası olmaz iyi düşünSevgilisi varsa da ayırırız anam biz Unutma Beni izleyerek büyüdük.@xBUGRAx
Ayrıca ben bulacağıma inanıyorum bence kaderim o benim, eminim hissediyırum. 😳
Ya senin ağzından niye iyi bir şey çıkmıyor.Yuva yıkanın yuvası olmaz iyi düşün![]()
İlk sayfada ve profilimde detaylar var abicim bu kadar şeyi nasıl anlatayım şimdi. Gündemden geri kalmışsın.Neye abisi?![]()
Sevgilisi seni evire çevire dövsün de aklın başına gelsinYa senin ağzından niye iyi bir şey çıkmıyor.Olur olacak...
Sende kına yakarsın.Sevgilisi seni evire çevire dövsün de aklın başına gelsin![]()
Napim abisi bavul hazırlıyorumİlk sayfada ve profilimde detaylar var abicim bu kadar şeyi nasıl anlatayım şimdi. Gündemden geri kalmışsın.![]()
Morarmış suratını bizimle paylaşmayı ihmal etmeSende kına yakarsın.![]()
Ben deli değilim abicim....Napim abisi bavul hazırlıyorumGündemi takip edemez oldum.
Bu havada evde tıkışıp kalman hatan. Seni @Çiğdem- bacımın terapi merkezine alalım. Ağaç filan vardır orda. Kuş kovalarsın![]()
Aaa zaten Tilki Kıza düşmek Zeki denGerekirse pop müzik dinlerim Zekiyi hemen unuturum.
![]()
Bendeki kasları unutuyorsun galiba beni dövmek hele morartmak kolay mı be.Morarmış suratını bizimle paylaşmayı ihmal etme![]()
Deliler hep deli değilim derBen deli değilim abicim....Aaa iyi tatiller doğru senin mevsimin geldi.
![]()
Kızın sevgilisi boksör çıksın bakalım o zaman kasların seni kurtarabiliyor muBendeki kasları unutuyorsun galiba beni dövmek hele morartmak kolay mı be.Sen çiğdem çitlerken ben kas yaptım.
![]()
O kızın öyle tiplere bakacağını sanmam benim gibi elit biriyle çıkıyordur şayet biriyle çıkıyorsa.Kızın sevgilisi boksör çıksın bakalım o zaman kasların seni kurtarabiliyor mu![]()
Ses olsun diye Erkenci Kuşa baktım da .............................Arada gir buraya yazlık dizi yorumlaşırız @Çiğdem-![]()