Moderatör Alımları Yeniden Başladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ozan kardeşim kolay gelsin yeni mod. lerin hayırlı olsun
Ben mod. falan olmak istemiyorum.
Bişey söyleyecem elindeki mod. lar düzgün çalışmadılarsa bunlar nasıl çalışsın.
Bence eskileri iyi iş yapıyodu.
Ama tarla senin.

Ozan kardeşim kolay gelsin yeni mod. lerin hayırlı olsun
Ben mod. falan olmak istemiyorum.
Bişey söyleyecem elindeki mod. lar düzgün çalışmadılarsa bunlar nasıl çalışsın.
Bence eskileri iyi iş yapıyodu.
Ama tarla senin.
Sağol öncelikle.
Modların hepsi zamanında iyilerdi ama bir süre sonra girmemeye başlıyorlar bu durumda değişim gerektiriyor.Bizde o değişimi yapıyoruz:)

Yaw siz mesajı çoğaltmak için habire birbirinize teşekkür edip duruyonuz be konu açın açtığınız konular çalışır olsun böle faydalı olun insanlara yukarıya baktınmı hep o ona teşekkür ediyor bu ne ya bende edeyim herkeze teşekkür zor değilki konulara teşekkür etmek.
La işinize bakın işinize..
Çalışıpta faydalı olun insanlara...
Bak eskiler faydalı olamadı gitti.
Sizde faydalı olamazsanız sonunuz öle olur...
Saygılar.

ben şu durumu anlayamadım gökhan senin söylediğin lafta ben içiinde yer alıyom mu acaba onu anlayamadım...

Yaw siz mesajı çoğaltmak için habire birbirinize teşekkür edip duruyonuz be konu açın açtığınız konular çalışır olsun böle faydalı olun insanlara yukarıya baktınmı hep o ona teşekkür ediyor bu ne ya bende edeyim herkeze teşekkür zor değilki konulara teşekkür etmek.
La işinize bakın işinize..
Çalışıpta faydalı olun insanlara...
Bak eskiler faydalı olamadı gitti.
Sizde faydalı olamazsanız sonunuz öle olur...
Saygılar.
Katılıyorum:)
Marifet mesaj sayısında değil mesajların siteye olan faydasında.

ßen Mod Olmak İçin Gelmedim Ama ßi Kaç ßişey Söyliim

E ße Ozan Zamanında ßi Kaç Çocuk İçin Eskileri Küstürmeseydin ßu Site Uzun ßir Tatile Girmemiş Olurdu Ve Hep ßeraßer ßurda ßüyük İşlere İmza Atardık ßu Arada ßundan Önceki Hostta Yaşanan Proßlem Vß İle Proßlemmiş Duymuşsundur ßelki 😉

ßöyle Değiştir Değiştir Nereye Kadar Yakında Favoriforumum -18 Yazacaksınız Herhalde 12-13 Yaşında Yönetimle Nereye Kadar??

ßen Mod Olmak İçin Gelmedim Ama ßi Kaç ßişey Söyliim

E ße Ozan Zamanında ßi Kaç Çocuk İçin Eskileri Küstürmeseydin ßu Site Uzun ßir Tatile Girmemiş Olurdu Ve Hep ßeraßer ßurda ßüyük İşlere İmza Atardık ßu Arada ßundan Önceki Hostta Yaşanan Proßlem Vß İle Proßlemmiş Duymuşsundur ßelki 😉

ßöyle Değiştir Değiştir Nereye Kadar Yakında Favoriforumum -18 Yazacaksınız Herhalde 12-13 Yaşında Yönetimle Nereye Kadar??
Yaw kimi küstürmüşüm ben.Herkes kendi kendine gitti.Önce Şirin_Şey gitti dersleri için.Ardından Gökhan kendine yeni site açıp gitti.(Yanında da bazı kişileri aldı)Sonra Emre bıraktı.(Onda benim hatam olmuş olabilir.)Anıl ve diğerleride onlar girmeyince girmemeye başladılar.Bende isterim tekrar eski yönetimle olmayı ama ...

Ama'sı Kalmadı Ozan Biz MyForum'u ßırakıp Geldik ßuraya Ama Orda ßarındırmadığımız Kişileri Sen ßurda Co Yapıp ßiz Eskileri Küstürerek ßaşladın Mesela Yeterli ßi Seßep Mi Zaten ßu Zincirleme Gider 1 Kişiyi ßile Küstürmen Yeter ßir Kadronun Dağılması İçin...

Ama'sı Kalmadı Ozan Biz MyForum'u ßırakıp Geldik ßuraya Ama Orda ßarındırmadığımız Kişileri Sen ßurda Co Yapıp ßiz Eskileri Küstürerek ßaşladın Mesela Yeterli ßi Seßep Mi Zaten ßu Zincirleme Gider 1 Kişiyi ßile Küstürmen Yeter ßir Kadronun Dağılması İçin...
Sanırsam o kadroda olmayanlar arasındaki ilk Co Türk_Genç idi.Onunda hakettiğini düşünüyordum.Belki rütbeleri bol verdik ondan oldu.Ama artık eski OzaN değişti.Artık kimseyi kırmamaya çalışacağım:)

Sanırsam o kadroda olmayanlar arasındaki ilk Co Türk_Genç idi.Onunda hakettiğini düşünüyordum.Belki rütbeleri bol verdik ondan oldu.Ama artık eski OzaN değişti.Artık kimseyi kırmamaya çalışacağım:)

Lafımın Tahire Değil' de Nereye Gittiğini Adının Ozan Olduğu Gißi ßiliyor Olman Lazım 😉 ...

Desene Ozan ßüyüyor 😉 😉 ... Artık Eskisi Kadar Aktif Olmasada Yanınızdayım...

benim msj sayım az ama 1990 doğumluyum yani 18e gircem ozan zaten tanır beni gerekirse hazırım hergün on olabilirim