Çalışmaya devam et.İleride değerlendireleceksin : )benide alsana
gercek mod olmak istiyorum deneme deil
Sen çalış sürekli bir müddet sonra kendini Mod. olarak bulabilirsin : )ya benim kaç gün çalışmam gerekiyor
sonuç olarak daha çok çalışman lazım.. her mod. olucam diyene modluğu hemen vermiyoruz.. 😉 çalışırsan ve paylaşımların güzel olursa ilerleyen zamanlarda mod. olabilirsin..
Hayır Süper modları ben hakeden olduğu zaman otomatik alıyorum zaten 😉ozi bide süper mod alımları başlamıştır diye konu açsan olurmu
ozi bide süper mod alımları başlamıştır diye konu açsan olurmu
ok bilgi için saol yoksa böle sürünecektikSadece Moderatörler başvuru yoluyla alınır..Diğer rütbelere alimlar Adminlerin kararıyla alınır..
tşkrler diyip bırakmıyorum konuyu okuyorum yrd-admin ayrıca ozanın açtığı bi konuda bu konu göze alınmıştı ama yinede saol.... ben bu sitede hak ettimi alırım hak etmedimi diil....eğer süper mod. olmayı hakedersen senin isteğine kalmadan olursun zaten 😉 ama baya bir çalışman lazım bence..
bu arada çalışmaktan kastım her konuya kopyala yapıştır cevaplar değil. "teşekkürler" diyerek çalışırsanız eğer atanmayı daha çok beklersiniz bence.. hatta atanmayarak rütbeniz bile düşürülebilir zamanla.. sözü belirli bir kişiye söylemiyorum isteyen kişi üzerine alınsın farketmez ama bu herkez için geçerlidir!..
kusra bakma ben kendi lehimi sandım kusra bakma..lafım sana değil.. sonuna yazdığım dikkatini çekmedi herhalde ercancım. ben bu sözü belirli bir kişiye (sana) söylemiyorum. bazı kişiler çalışmaktan kastın bu olduğunu düşündükleri için öyle birşey yazma gereği duydum. sizde mod. olarak uyarıda bulunun ki bu çalışmak olsun. biz sizden sadece yükselmeniz için konu açmanızı istemiyoruz sitenin sorunlarıyla ilgilenmek bile bana göre çalışmaktır. bu şekilde çalışan olursa kendi söylemesine gerek kalmadan atamalarda yerini alır..
Çalışmaya devam et değerlendirileceksin 😉ben oyundownload bülümüne mod olmak istiyorum daha ilk günümden birçok konu açtım ve tecrübeliğimde vardır daha birçok sitelerde moddum hemde aynı konuda lütfen cvp verin