@mrt-06 bir annesini bahane eden dahaEe annemden dolayı Kırgın Çiçekler, Karagül vs. de izledim ona bakarsan.Bu izlemek mi sayılıyor yani.Takip etmiyorsam, sevmiyorsam izliyor sayılmam.
@mrt-06 bir annesini bahane eden dahaEe annemden dolayı Kırgın Çiçekler, Karagül vs. de izledim ona bakarsan.Bu izlemek mi sayılıyor yani.Takip etmiyorsam, sevmiyorsam izliyor sayılmam.
İşine gelince milliyetçisin şimdi de yabancı işlere gidiyonEee öyle oturup da izlemem o dizileri yani.Zaten Türk dizilerini izlemiyorum büyük çoğunluğunun buna rağmen gidip kırgın çiçekler mi izliyeceğim.
Milliyetçilikle ne alakası var o zaman LG,Samsung,İphone vs. de kullanma git flash tv'den al telefon.İşine gelince milliyetçisin şimdi de yabancı işlere gidiyonKırgın Çiçeklere 2 bölüm bak bağlanırsın böyle aksiyon yok
Bana Ne kullanMilliyetçilikle ne alakası var o zaman LG,Samsung,İphone vs. de kullanma git flash tv'den al telefon.Güzel yapsınlar onları izliyelim bizimkisi boykot.
Bende Vatanım Sensin ile İçerde'yi izliyorum işte yeter çok bile.Bana Ne kullanBen yabancı da izliyorum bak ayrım Yokadı Efsane de izlerim Kırgın ÇiçeklerdeBiri total biri ab
İçerde mi hani şu ergen aksiyon dizisini mi diyorsunBende Vatanım Sensin ile İçerde'yi izliyorum işte yeter çok bile.Onları da netten zaten zaman bulursam.
Ergen mi.İçerde mi hani şu ergen aksiyon dizisini mi diyorsun
Aynen hiç yaşamadım ergenliği çok şükür sizler sayesinde öğreniyoruzErgen mi.Sen ergenliği teğet geçtin galiba kelime anlamını bilmiyorsun.
Anlatılmaz, yaşanır diye bir söz var.Aynen hiç yaşamadım ergenliği çok şükür sizler sayesinde öğreniyoruz
25imden sonra ergenliği yaşayamam canını yediğimAnlatılmaz, yaşanır diye bir söz var.
Yok kalsın burada gerisini forum kaldıramaz.25imden sonra ergenliği yaşayamam canını yediğimMisak-ı Milli'den ergenliğe geldiysek buralardan daha beter yerlere de gidebilir
Senin bu ara çenen düştü geçen söylediğim sözler mi dokundu yoksa tıpkı eski günlerdeki gibi zirve hayalin mi var mesaj sayısındaYok kalsın burada gerisini forum kaldıramaz.
Geçen ne söylemiştin?Senin bu ara çenen düştü geçen söylediğim sözler mi dokundu yoksa tıpkı eski günlerdeki gibi zirve hayalin mi var mesaj sayısında
Kasımda mı gidiyorsun sen deGeçen ne söylemiştin?Yok be ne zirvesi biz gençlerin önünü açtık emekli olduk.Uzun bir süre olmayacağım zaten önce tatil sonra askerlik.
Ağustos'ta gideceğim kısmetse.Kasımda mı gidiyorsun sen deHayat bu Ya bakarsın aynı yere çıkarız
Fav10 kartımı gösteririmAğustos'ta gideceğim kısmetse.Hahaha aynı yere düşersek senden kıdemli olurum 3 ay.Elime düşersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?