@mrt-06 bir annesini bahane eden dahaEe annemden dolayı Kırgın Çiçekler, Karagül vs. de izledim ona bakarsan.Bu izlemek mi sayılıyor yani.
Takip etmiyorsam, sevmiyorsam izliyor sayılmam.
![]()
@mrt-06 bir annesini bahane eden dahaEe annemden dolayı Kırgın Çiçekler, Karagül vs. de izledim ona bakarsan.Bu izlemek mi sayılıyor yani.
Takip etmiyorsam, sevmiyorsam izliyor sayılmam.
![]()
İşine gelince milliyetçisin şimdi de yabancı işlere gidiyonEee öyle oturup da izlemem o dizileri yani.Zaten Türk dizilerini izlemiyorum büyük çoğunluğunun buna rağmen gidip kırgın çiçekler mi izliyeceğim.
![]()
Milliyetçilikle ne alakası var o zaman LG,Samsung,İphone vs. de kullanma git flash tv'den al telefon.İşine gelince milliyetçisin şimdi de yabancı işlere gidiyonKırgın Çiçeklere 2 bölüm bak bağlanırsın böyle aksiyon yok
![]()
Bana Ne kullanMilliyetçilikle ne alakası var o zaman LG,Samsung,İphone vs. de kullanma git flash tv'den al telefon.Güzel yapsınlar onları izliyelim bizimkisi boykot.
![]()
![]()
Bende Vatanım Sensin ile İçerde'yi izliyorum işte yeter çok bile.Bana Ne kullanBen yabancı da izliyorum bak ayrım Yok
adı Efsane de izlerim Kırgın Çiçeklerde
Biri total biri ab
![]()
İçerde mi hani şu ergen aksiyon dizisini mi diyorsunBende Vatanım Sensin ile İçerde'yi izliyorum işte yeter çok bile.Onları da netten zaten zaman bulursam.
![]()
Ergen mi.İçerde mi hani şu ergen aksiyon dizisini mi diyorsun![]()
Aynen hiç yaşamadım ergenliği çok şükür sizler sayesinde öğreniyoruzErgen mi.Sen ergenliği teğet geçtin galiba kelime anlamını bilmiyorsun.
![]()
Anlatılmaz, yaşanır diye bir söz var.Aynen hiç yaşamadım ergenliği çok şükür sizler sayesinde öğreniyoruz![]()
25imden sonra ergenliği yaşayamam canını yediğimAnlatılmaz, yaşanır diye bir söz var.![]()
![]()
Yok kalsın burada gerisini forum kaldıramaz.25imden sonra ergenliği yaşayamam canını yediğimMisak-ı Milli'den ergenliğe geldiysek buralardan daha beter yerlere de gidebilir
![]()
Senin bu ara çenen düştü geçen söylediğim sözler mi dokundu yoksa tıpkı eski günlerdeki gibi zirve hayalin mi var mesaj sayısındaYok kalsın burada gerisini forum kaldıramaz.![]()
Geçen ne söylemiştin?Senin bu ara çenen düştü geçen söylediğim sözler mi dokundu yoksa tıpkı eski günlerdeki gibi zirve hayalin mi var mesaj sayısında![]()
Kasımda mı gidiyorsun sen deGeçen ne söylemiştin?Yok be ne zirvesi biz gençlerin önünü açtık emekli olduk.
Uzun bir süre olmayacağım zaten önce tatil sonra askerlik.
![]()
Ağustos'ta gideceğim kısmetse.Kasımda mı gidiyorsun sen deHayat bu Ya bakarsın aynı yere çıkarız
![]()
Fav10 kartımı gösteririmAğustos'ta gideceğim kısmetse.Hahaha aynı yere düşersek senden kıdemli olurum 3 ay.
Elime düşersin.
![]()