Betül o yolun yolcusu ama Erdem namus timsali. Hem GecEr > all yani.Betül onu düşünmüyor boşver detayları sen
Betül o yolun yolcusu ama Erdem namus timsali. Hem GecEr > all yani.Betül onu düşünmüyor boşver detayları sen
Betül ile Oğuz çift olur zaten, Oğuz’un hareketleri ilk dakikadan öyle hissettirdiBetül o yolun yolcusu ama Erdem namus timsali. Hem GecEr > all yani.
O zaman, zaten Gece & Erdem olacak. Sizinki de Balım'la olsun o zaman.Betül ile Oğuz çift olur zaten, Oğuz’un hareketleri ilk dakikadan öyle hissettirdi
Ozan Dolunay’ı neden sevmiyorsun? 😱 Çok sempatik, yakışıklı, başarılı bir isim…O zaman, zaten Gece & Erdem olacak. Sizinki de Balım'la olsun o zaman.
Balon olduğu için ayrıca abartmayalım lütfen, tipi ve oyunculuğu iyi işte. Gerçi başka dizide izledim mi bilmiyorum da.Ozan Dolunay’ı neden sevmiyorsun? 😱 Çok sempatik, yakışıklı, başarılı bir isim…
Yine tatlılığın üzerinde, forumdaki yeni muhalefetim sen olacaksın galibaBalon olduğu için ayrıca abartmayalım lütfen, tipi ve oyunculuğu iyi işte. Gerçi başka dizide izledim mi bilmiyorum da.
Mesela (ciddiyim) Buğra Gülsoy'un tırnağı etmez.
Aaa canım bak sen de çok tatlısın, gel Erdem'ci ol dünyamız şöyle olsun:Yine tatlılığın üzerinde, forumdaki yeni muhalefetim sen olacaksın galiba
Giray dizide olduğu sürece never…Aaa canım bak sen de çok tatlısın, gel Erdem'ci ol dünyamız şöyle olsun:
Madem o iticinin bu kadar fanıydın neden elinden kaçırdın.Giray dizide olduğu sürece never…
Reytingi düşerse kaçırmama sevinirimMadem o iticinin bu kadar fanıydın neden elinden kaçırdın.
Aaa Hazal var düşmesin de bir önceki dizisi 1 reytingle 6. bölümde final yapmıştı.Reytingi düşerse kaçırmama sevinirim
Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy dizileri de etken bitmişti AŞK ve BAHDAaa Hazal var düşmesin de bir önceki dizisi 1 reytingle 6. bölümde final yapmıştı.
Hazal rekorlar kırdı peki bunu ne çabuk unuttun. Buğra desen Kuzey Güney.Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy dizileri de etken bitmişti AŞK ve BAHD
Ne rekoru kırdı?Hazal rekorlar kırdı peki bunu ne çabuk unuttun. Buğra desen Kuzey Güney.
Aşk-ı Memnu sadece günü kurtarıyordu galiba.Ne rekoru kırdı?
Yine mi kötü gidiyor:/Umarım yanılırım ama dizi bence bir atak yapamayacak, hatta düşedebilir. Düşmese bile oranlarında sıçrama beklemiyorum, nedense pek ses getiremedi dizi. Umarım yanılırım, yarınki reytingleri merakla bekliyorum.